Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul dă peste „cunoştinţe vechi“ Eden Hairi - „Ne dorim victoria cu Cimentul Bicaz“

ro

17 Feb, 2016 00:00 2280 Marime text


Învinsă la Constanţa, în etapa a 15-a a Diviziei A, de Ştiinţa Bacău, cu scorul de 38-32 (21-13), HC Farul şi-a propus să câştige meciul următor, pe care îl dispută în deplasare, duminică, 21 februarie, cu Cimentul Bicaz. Echipa nemţeană ocupă în clasament locul 12 (penultimul), cu -3 puncte, având o victorie, un egal şi 11 înfrângeri în 13 meciuri, pe când Farul se află în ierarhie pe poziţia a şasea, cu 24 de puncte (opt victorii şi şase eşecuri în 14 partide).
 

„Cimentul e o echipă în reconstrucţie, cu un antrenor nou, de la care nu avem amintiri plăcute. E fostul tehnician de la Teleorman Alexandria, echipă care s-a desfiinţat, iar antrenorul şi jumătate din acea formaţie, care ne-a învins în tur (n.r. scor 41-34, după 16-16 la pauză), au venit la Bicaz. Ne dorim însă victoria, şi pentru asta ne antrenăm foarte bine“, a declarat antrenorul principal al HC Farul, Eden Hairi.

 
Acesta a spus că, în confruntarea cu Ştiinţa Bacău, echipa constănţeană nu a reuşit să gestioneze, din nou, câteva faze uşoare. „A fost un meci jucat la capătul unei săptămâni nu foarte obositoare pentru noi. Nu am lucrat la intensitate maximă, întrucât veneam după disputa solicitantă cu HC Dobrogea Sud, iar partida cu Bacăul era şi ea una de uzură. Când ne-am aflat în superioritate, nu am marcat, iar când am avut om în minus, am primit gol. E o problemă, însă nu numai a noastră, am văzut şi la case mai mari. Trebuie să remediem însă foarte repede acest lucru, pentru că, altfel, va fi foarte greu să ne atingem obiectivul“, a arătat Eden Hairi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii