Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul Constanţa s-a întărit cu Florin Cazan şi cu Alexander Adzic

ro

13 Oct, 2015 00:00 3738 Marime text


Echipa masculină de handbal HC Farul Constanţa i-a cooptat în rândurile sale pe antrenorul Florin Cazan şi pe fostul jucător al HCM Constanţa, Alexander Adzic. Primul şi-a dat demisia de la echipa feminină CSU Neptun Constanţa şi va activa la HC Farul ca antrenor secund, ocupându-se de pregătirea portarilor şi de pregătirea fizică a echipei. Adzic va fi consilierul personal al preşedintelui clubului, Nurhan Ali, şi scouter pentru ţările balcanice.

„Florin Cazan este unul dintre jucătorii cu care am pornit la drum cu HCM, cu ani în urmă. Îl cunosc foarte bine, e un tip serios, iar Consiliul de Administraţie al clubului nostru a fost de acord cu venirea sa la echipă. Adzic a spus clar că vrea să rămână la Constanţa, după 11 ani petrecuţi, ca un soldat credincios, în slujba HCM-ului“, a spus Nurhan Ali.

Alb şi negru

Înfiinţată în vara acestui an, HC Farul se află după şase etape pe locul şapte în clasament, cu nouă puncte, având trei victorii şi trei înfrângeri. În ultima rundă, constănţenii au cedat cu 34-41 pe terenul echipei ACS HC Teleorman Alexandria, după ce, la pauză, scorul era egal, 16-16. „Sunt supărat pentru acest eşec. HC Teleorman este mult mai slabă decât cealaltă echipă din Alexandria, ACS Atletico, pe care noi am învins-o, tot în deplasare, cu 34-29. Acum însă am pierdut. Echipa noastră e tânără şi fără experienţă. La acest capitol mai avem de lucru. În plus, în disputa cu HC Teleorman, unul dintre jucătorii de bază ai Farului, Bogdan Tudorancea, s-a accidentat, suferind o entorsă de gleznă, încă din minutul 3, iar absenţa lui s-a cunoscut, mai ales în apărare. M-au dezamăgit cei doi portari, Luca Anghel şi Virgil Nicolae, care, în repriza a doua, n-au parat nicio minge. Remarc în schimb evoluţia celor doi străini, muntenegrenii Bozidar Lekovic şi Vladimir Stankovic, şi a extremei stânga Mihai Loghin“, a mai spus Nurhan Ali.

„Sita va cerne continuu“

Potrivit preşedintelui HC Farul, echipa se află actualmente într-o perioadă de căutări, iar sita va cerne continuu la nivelul lotului de jucători. „Voi avea o şedinţă cu echipa în care le voi spune băieţilor că vom renunţa la cei care nu-şi ridică nivelul valoric. Unii nu conştientizează ce şansă mare li s-a oferit odată cu înfiinţarea HC Farul“, a precizat Nurhan Ali.   
    
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii