Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul a pierdut la Bacău, dar se menţine lider în Divizia A

ro

03 Apr, 2017 00:00 1369 Marime text
HC Farul Constanţa, liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, a pierdut cu 23-24 (11-11) partida de sâmbătă, jucată pe terenul Ştiinţei Bacău, a treia clasată, în etapa a 20-a a campionatului. 
 
Oaspeţii s-au aflat în avantaj pe tabelă în multe momente ale meciului, însă nu au putut menţine avantajul până la final. A fost un meci important în cursa pentru promovarea în Liga Naţională, dar HC Farul continuă să se afle pe prima poziţie în clasament, urmată de Poli Iaşi şi Ştiinţa Bacău (ambele cu câte 36 de puncte). Adversarul constănţenilor din etapa viitoare, de pe litoral, este CSM Botoşani, penultima clasată, cu trei puncte.

Tot sâmbătă, cealaltă reprezentantă a Constanţei în Divizia A, HC Dobrogea Sud II, a câştigat fără probleme confruntarea din deplasare cu echipa de pe ultimul loc, CSU Târgovişte, scor 56-30 (25-15). Echipa secundă a HC Dobrogea Sud ocupă în clasament locul cinci, cu 24 de puncte, iar în meciul următor se va duela pe teren propriu cu CSM Bucureşti II (locul şapte, cu 21 de puncte).
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa (locul şapte, cu 27 de puncte) va juca meciul din runda a 20-a a Diviziei A, în deplasare cu HC Activ CSO Plopeni (locul 11, cu 16 puncte), joi, 6 aprilie, de la ora 16.00.
 
Sursa foto: Facebook (HC Farul)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii