Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud şi CSU Neptun au meciuri astăzi la Constanţa „Echipa noastră va fi în formulă aproape completă“

ro

11 Mar, 2017 00:00 1452 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa este gazda, sâmbătă, 11 martie, a două partide oficiale de handbal. Prima, care începe la ora 13.00, este întâlnirea feminină dintre CSU Neptun Constanţa şi SCM Piteşti (restanţă din etapa a 11-a a Diviziei A). Meciul ar fi trebuit să se dispute în luna ianuarie, dar a fost amânat din pricina vremii nefavorabile, care a făcut imposibilă la acea dată deplasarea la meci a echipei oaspete.
 
CSU Neptun se află pe locul opt în clasament, cu 24 de puncte, în vreme ce formaţia piteşteană ocupă poziţia a cincea în ierarhie, cu 34 de puncte.
 
După această partidă, de la ora 16.00, urmează confruntarea masculină HC Dobrogea Sud (locul 4, cu 38 de puncte) - CSM Focşani 2007 (locul 11, antepenultimul, cu 17 puncte), care este transmisă în direct la TVR1, în etapa a 22-a a Ligii Naţionale.
 
„După câteva meciuri disputate fără jucători importanți ai echipei noastre, respectiv Branislav Angelovski, Nikola Crnoglavac și Bogdan Moisă (care au fost accidentați), la meciul de mâine (n.r. astăzi) echipa noastră va fi în formulă aproape completă (fără Zoran Nikolic - o mică accidentare la genunchi). Cu cei trei jucători care au lipsit ultimele etape, echipa noastră va reintra în ritmul și formula completă pe semicerc, fapt care va fi ca un restart în următoarele etape ce vor urma, fiind astfel din nou puternici pentru a lupta pentru primele locuri în clasament“, se arată pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud.
 
În Divizia A de handbal masculin, cele două reprezentante ale Constanţei, HC Farul (liderul clasamentului) şi HC Dobrogea Sud II, au rundă liberă în acest weekend.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii