Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud se va duela joi cu ultima clasată. Pe 8 decembrie, echipa de pe litoral are meci în Cupa României

ro

21 Nov, 2019 00:00 1615 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, vicecampioana României în sezonul trecut, susține joi, 21 noiembrie, meciul din etapa a 11-a a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu, de la ora 18.00, ultima clasată, CSM Reșița.


HC Dobrogea Sud se află pe locul zece, cu 13 puncte, după patru victorii, un egal și cinci înfrângeri în zece partide, în timp ce echipa din Reșița (nou promovată) a acumulat până acum doar patru puncta, având o victorie, un egal și opt înfrângeri.


„Avem cinci victorii consecutive și speranțe justificate că o vom obține și pe cea de-a șasea. Antrenorul Djordje Cirkovic are la dispoziție 18 jucători, incluzându-l și pe secundul său, George Buricea, care a decis să revină pe teren. «Ciro» preferă să gândească duelul cu ultima clasată și din perspectiva programului încărcat, având în vedere că HCD va juca și în Cupa României până la sfârșitul anului. Sorții ne-au decis adversarul din optimile cupei, CSM Făgăraș, echipă pe care am învins-o în campionat, la Sala Sporturilor, în septembrie“, se arată pe site-ul oficial al clubului de pe litoral.


„Suntem favoriți pentru prima dată după mult timp. Vrem 3 puncte și ar fi foarte bine dacă am reuși asta cu mai puțin efort, să folosim doar 14 jucători, pentru că ne așteaptă un program foarte greu în decembrie când s-ar putea să avem 4 meciuri în 10 zile“, a declarat, potrivit aceleiași surse, antrenorul HCD.


Celerlalte meciuri din optimile Cupei sunt: CSM Focșani 2007 - Potaissa Turda, CSU Pitești - Poli Timișoara, CSM Alexandria - CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, CSM Sighișoara - HC Buzău 2012, Dinamo - Dunărea Călărași, Minaur Baia Mare - CSM București și CSU Cluj Napoca - Magnum Botoșani. HC Dobrogea Sud va întâlni CSM Făgăraș în deplasare, pe 8 decembrie.


Dacă va câștiga, HCD va evolua în sferturile Cupei pe 15 decembrie. După meciul cu CSM Reșița, echipa de pe litoral va juca pe 28 noiembrie la Bacău, iar pe 5 decembrie se va duela la Constanța cu Steaua, Ultimul meci de campionat din acest an va fi pe 12 decembrie, la Constanța, cu Minaur Baia Mare.


Echipa feminină CSU Neptun Constața, ocupanta locului întâi în seria B a Diviziei A, și-a aflat adversarul din 16-imile Cupei României: CSU Cluj Napoca, aflată pe penultima poziție în Liga Națională. Partida se va disputa pe 15 ianuarie 2020, la Constanța.


Sursa foto: HC Dobrogea Sud


Citește și:

HC Dobrogea Sud s-a impus la Călăraşi Ionuţ Iancu - „Suntem pe o pantă ascendentă. Sper să câştigăm tot de acum încolo“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii