Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, primul meci din dubla cu Wisla Orlen Plock Liviu Caba - „Cu siguranță, vom face o figură frumoasă“

ro

17 Sep, 2021 00:00 2271 Marime text

 
  • Dubla întâlnire HC Dobrogea Sud - Wisla Orlen Plock se dispută pe 21 și 28 septembrie.
  • „Delfinii“ au câștigat toate cele cinci meciuri jucate până acum în noul sezon.
  • Partida din deplasare cu Potaissa Turda, contând pentru etapa treia din Liga Națională, a fost reprogramată pentru 24 septembrie.
 
Parcurs perfect pentru echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța în noul sezon, „delfinii“ câștigând toate cele cinci meciuri disputate până acum.
 
HCDS a învins Dinamo (campioana și deținătoarea Cupei), în Supercupa României, a trecut cu o dublă victorie de Csurgoi KK în turul întâi preliminar al European League și a câștigat primele două meciuri de campionat, în Liga Națioanlă aflându-se pe locul patru, cu șase puncte. Marți, 21 septembrie, de la ora 19.45 (ora României), echipa constănțeană va susține prima manșă din dubla întâlnire cu Wisla Orlen Plock (Polonia), din turul doi preliminar al European League, pentru această dispută HCDS urmând a pleca din țară duminică. Returul e programat marți, 21 septembrie, la Constanța, de la aceeași oră 19.45. Programată inițial pe 19 septembrie, partida din deplasare cu Potaissa Turda (locul 3, cu 6 puncte), contând pentru etapa treia din Liga Națională, a fost reprogramată pentru 24 septembrie, de la ora 16.00 (în direct la TVR2).
 
Start de vis
 
„Victorie în Supercupa României. Victorie tur-retur în Europa. Victorie acasă în prima etapă din Ligă. Victorie afară în a doua etapă din Ligă. Cinci succese din cinci pentru delfini, după 21-19 în deplasarea de la CSM București. Un start de vis în noul sezon. Bravo, băieți! Familia HCD e mândră! Urmează multe teste extrem de grele în EHF și în campionat: Wisla, Turda, iar Wisla, apoi Steaua și Dinamo. Băieții au nevoie de voi. Hai, Constanța!“, este mesajul HC Dobrogea Sud.
 
Wisla, de alt calibru
 
După meciul cu CSM București, centrul formației constănțene, Liviu Caba, a spus, potrivit HCD TV: „Un meci foarte greu. Știam dinainte că CSM este o echipă foarte greu de bătut la ea acasă. A avut și ceva jucători indisponibili, dar noi ne-am făcut treaba și am câștigat. Suntem foarte fericiți și așteptăm următorul meci. Acest succes ne dă încredere pentru meciul din Polonia. Avem cinci victorii în cinci partide, dar acolo va fi complet diferit. E o echipă de alt calibru, însă noi vom fi foarte montați și cu siguranță vom face o figură frumoasă“.
 
Echipă constantă, adversar dificil
 
„Puncte valoroase, în compania unei echipe, CSM București, extrem de bune. Jucând și în deplasare, suntem cu atât mai bucuroși de acest succes. Demonstrăm în continuare că ceea ce s-a întâmplat la Supercupa cu Dinamo și cu Csurgoi nu a fost întâmplător. Suntem o echipă constantă și un adversar dificil pentru orice formație Contra echipei poloneze va fi un meci total diferit, dar cred că nu vor avea un meci ușor cu noi. Partida va fi decisă de detalii“, a spus și portarul Dani Vasile, conform aceleiași surse.     

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură HCD TV

 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud, o nouă victorie! „Delfinii” au câștigat meciul cu CSM București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii