Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, pas important către Liga Naţională

ro

22 Feb, 2016 00:00 1437 Marime text


Liderul autoritar al seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud, a câştigat şi meciul cu a doua clasată, CSU Suceava, partida fiind derby-ul etapei a 16-a a campionatului.
 
Întâlnirea s-a jucat sâmbătă, la Constanţa, şi le-a revenit gazdelor cu 37-28 (20-12), care au realizat cu această ocazie a 15-a victorie din tot atâtea meciuri, făcând un pas important către promovarea directă în Liga Naţională. HC Dobrogea Sud conduce în clasament cu 45 de puncte, având opt puncte în faţa echipelor de pe locurile doi şi trei, CSU Suceava şi Ştiinţa Bacău. În meciul următor, HC Dobrogea Sud întâlneşte în deplasare LPS Piatra Neamţ, care e a opta în ierarhie, cu 12 puncte.
 
În aceeaşi etapă, HC Farul Constanţa s-a impus ieri în deplasare, cu 43-28 (21-9), în faţa Cimentului Bicaz, formaţia de pe locul 12 (penultimul), cu -1 punct. În clasament, HC Farul ocupă locul şase, cu 27 de puncte (nouă victorii şi şase eşecuri în 15 meciuri), iar în runda viitoare joacă la Constanţa cu Atletico Alexandria (locul 7, cu 15 puncte).
 
În Divizia A de handbal feminin, sâmbătă s-a disputat runda a 16-a, iar CSU Neptun Constanţa a înregistrat o nouă înfrângere, a 12-a în 14 meciuri, după ce a cedat cu 24-34 (11-16) pe teren propriu în disputa cu CSU Ştiinţa Bucureşti. Cu numai şase puncte acumulate până acum, formaţia constănţeană se află în clasament pe locul nouă (din 11 echipe). La CSU Neptun, nu mai e antrenor Cristian Bărbulescu, cel care a demisionat, iar, până la finele campionatului, echipa va fi condusă de pe banca tehnică (aşa cum s-a întâmplat şi sâmbătă) de Ionuţ Puşcaşu (fostul secund al lui Bărbulescu). 

Sursa foto: Daniel Ivan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii