Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, meci la Constanţa în Cupa EHF Ionuţ Stănescu - „Ca să rămânem în cursa calificării, trebuie să batem Porto“

ro

12 Feb, 2019 00:00 1985 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a avut parte de un debut cu stângul în grupa C a Cupei EHF, pierzând cu 25-29 (12-14) meciul din deplasare cu echipa daneză Team Tvis Hostelbro.
 
Eşecul e cu atât mai dureros cu cât formaţia constănţeană se afla la conducere cu şapte minute înainte de final, scor 25-23, însă nu a gestionat cum trebuie finalul meciului, iar Hostelbro a reuşit să revină pe tabelă şi să câştige, având şapte minute fără gol primit!
 
Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, a remarcat negativ evoluţia echipei sale din ultimele cinci minute ale meciului, dar a spus că, în rest, jocul arătat de HCD îi dă speranţe. „A fost dramatic pe final. Noi am fost neinspiraţi în ultimele minute, şi, normal, o echipă nordică te taxează. A apărat portarul lor foarte bine, acolo s-a întors meciul. Am întâlnit o echipă daneză, care joacă an de an în cupele europene, o echipă aflată în topul campionatului. Ne-am bătut la ei acasă, am jucat de la egal la egal. Per ansamblu, exceptând ultimele cinci minute, eu unul sunt mulţumit de joc, îmi dă speranţe. Jocul nostru nu a fost rău, a fost bun şi chiar foarte bun în multe momente. Am mari aşteptări din acest sezon, chiar dacă acum avem un gust amar, pentru că repriza a doua am condus tot timpul. Dar un meci ţine 60 de minute, iar ultimele cinci ne-au fost fatale. Îi felicit pe băieţi pentru efortul depus“, a precizat Ionuţ Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului.
 

Miercuri, întâlnesc CSA Steaua în campionat

 
În celălalt meci din grupa C jucat în prima etapă, FC Porto Sofarma (Portugalia) a învins pe teren propriu Liberbank Cuenca (Spania), scor 37-26 (20-12), astfel că, după prima rundă, clasamentul arată astfel: 1. Porto - 2p, 2. Hostelbro - 2p, 3. HC Dobrogea Sud - 0p, 4. Cuenca - 0p. În etapa următoare, trupa de pe litoral întâlneşte în propriul fief FC Porto, sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14.45 (în direct la Digi Sport 2).
 
„Va fi un meci deosebit de greu. Ca să rămânem în cursa calificării, trebuie să batem Porto. Aşteptăm suportul publicului, să vină la sală în număr cât mai mare, să ne ajute să obţinem victoria”, a mai spus Ionuţ Stănescu, potrivit sursei citate. Până la meciul cu FC Porto, HC Dobrogea Sud va disputa meciul de campionat, din deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti, miercuri, 13 februarie, de la ora 17.30 (în direct la TVR HD). În clasamentul Ligii Naţionale, HC Dobrogea Sud se află pe locul doi, cu 39 de puncte, în vreme ce Steaua ocupă poziţia a şasea, cu 32 de puncte.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
HC Dobrogea Sud a pierdut meciul cu Team Tvis Hostelbro, după ce, în minutul 52, avea avantaj pe tabela de marcaj!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii