Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, meci la Constanţa, astăzi, cu penultima clasată, HC Buzău 2012

ro

29 Jan, 2019 00:00 1419 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi primul meci oficial pe 2019, întâlnind în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 18.00, HC Buzău 2012. Partida contează pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale.
 
În clasament, HC Dobrogea Sud se află pe locul doi, cu 30 de puncte (după zece victorii şi patru eşecuri), în vreme ce formaţia buzoiană ocupă poziţia a 13-a (penultima). În perioada de pregătire, de la Constanţa, HCD a întâlnit formaţia macedoneană RK Struga în două teste, un meci de verificare câştigat cu 38-19, iar apoi un joc şcoală. „Struga este o echipă tânără, au fost meciuri bune, cu multă alergare. Ușor-ușor, ne pregătim să începem campionatul. Marți este primul meci, cu Buzău. Ne așteaptă la prima echipă un program cu meciuri la trei-patru zile, vine și Europa. Trebuie să intrăm într-o formă cât mai bună”, a spus Zvonko Sundovski, antrenorul HC Dobrogea Sud, potrivit site-ului oficial al clubului. În aceste partide, de la gazde nu au jucat Cutura, Ignat și Kevic, care, având probleme medicale, au fost menajaţi, pentru a fi în plenitudinea forţelor la meciul cu HC Buzău 2012.
 

HC Dobrogea Sud II, egal cu RK Struga

 
Pe lângă prima echipă, cu RK Struga a susţinut o partidă de verificare şi HC Dobrogea Sud II (antrenor, Aleksandar Adzic), liderul seriei B din Divizia A. Meciul s-a disputat la Cumpăna şi s-a încheiat la egalitate, 33-33. HCD II a început în formula: Octavian Toader - portar, Ștefan Moroșanu - extremă dreapta, Claudiu Marcu - inter dreapta, Alexandru Andrei - centru, Alexandru Popa - pivot, Gabriel Ilie - inter stânga, Mihai Loghin - extremă stânga. Pe parcursul partidei au intrat și ceilalți jucători, Chilianu, Cazacu, Ostace, Apostol, Zamfirescu, Culea, Stănescu, Cutura, Maftei, Bărbulescu, Chifor, Manea şi Niculae.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii