Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, meci, joi, la Constanţa, cu Potaissa Turda, în Liga Naţională

ro

05 Sep, 2019 00:00 1473 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte joi, 5 septembrie, de la ora 18.00 (în direct la TVR HD), meciul de handbal masculin HC Dobrogea Sud - Potaissa Turda, din etapa a doua a Ligii Naţionale. În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul 12, fără niciun punct, după ce a pierdut partida din runda inaugurală, 23-25 (10-10) în deplasare cu Minaur Baia Mare, în vreme ce, graţie succesului de pe teren propriu cu CSM Bucureşti, 28-27 (12-18), Poraissa ocupă poziţia a cincea în ierarhie, cu trei puncte.
 
„Două-trei greşeli pe final şi s-a decis meciul în favoarea lor. Jocul nu a fost aşa de rău, dar e clar că avem nevoie de omogenizare. Dacă în amicale nu s-a simţit atât de tare, acum, când se joacă pe puncte, alta este situaţia. Se vede că echipa nu este încă sudată. Sperăm să arătăm altfel la următoarele meciuri“, a precizat după înfrângerea cu Minaur Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
În afară de meciul de la Baia Mare, HC Dobrogea Sud a mai disputat o partidă oficială în noul sezon, cea din Turcia cu Travel Antalyaspor, scor 24-24 (13-11 la pauză pentru gazde), contând pentru manşa întâi a turului întâi al Cupei EHF. Returul este programat la Constanţa, duminică, 8 septembrie, de la ora 18.00.    
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii