Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă la Constanţa HC Farul, un nou meci important în drumul către promovare

ro

01 Apr, 2017 00:00 1654 Marime text
Liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Farul Constanţa, susţine astăzi, de la ora 12.30, partida din etapa a 20-a a campionatului, în fieful echipei de pe locul trei, Ştiinţa Municipal Bacău. 
 
Aflată în lupta pentru promovare, echipa de pe litoral vrea să se menţină până la final pe prima poziţie, cea care asigură accederea directă în Liga Naţională. Astfel că, având trei puncte (39 - 36) înaintea echipei de pe locul doi, Poli Iaşi, HC Farul are nevoie de victorie la Bacău, în disputa cu echipa care i-a administrat singura înfrângere de până acum din acest sezon, 28-27, chiar la Constanţa, în tur. În 14 etape de campionat, băcăuanii au acumulat 33 de puncte.
 
Tot astăzi, dar de la ora 11.00, a doua reprezentantă a Constanţei în Divizia A, HC Dobrogea Sud II (locul şase, cu 21 de puncte), întâlneşte în deplasare ultima clasată (fără niciun punct) CSU Târgovişte.
 
În etapa a 26-a (ultima a sezonului regulat) din Liga Naţională, HC Dobrogea Sud (locul cinci, cu 44 de puncte) are meci la Constanţa, astăzi, de la ora 16.00 (în direct la TVR1), contra echipei de pe poziţia a treia, cu 49 de puncte, CSM Bucureşti. Indiferent de rezultat, formaţia constănţeană va încheia pe locul cinci sezonul regulat, astfel că, în prima fază a turneului play-off, va susţine două meciuri în deplasare.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa (locul şapte, cu 27 de puncte) va juca meciul din runda a 20-a a Diviziei A, în deplasare cu HC Activ CSO Plopeni (locul 11, cu 16 puncte), joi, 6 aprilie, de la ora 16.00.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii