Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud, învinsă la Constanța de Potaissa Turda. Oaspeții au condus și cu opt goluri! (galerie foto+video)

ro

05 Sep, 2019 20:13 2159 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanta a pierdut meciul jucat astăzi pe teren propriu cu Potaissa Turda, în etapa a doua a Ligii Naționale.

Oaspeții s-au impus cu 32-27 (17-10), iar pe parcursul meciului au condus și cu opt goluri, 18-10, 19-11 sau 20-12.

HC Dobrogea Sud s-a aflat în avantaj o singură dată, în startul partidei, 3-2, iar în repriza a doua a încercat să întoarcă meciul, dar la mai puțin de trei goluri nu a reușit să se apropie. Mai mult, în ultimele minute, Potaissa a crescut din nou diferenta, impunandu-se la cinci goluri.

A fost al doilea eșec al echipei constantene în tot atâtea meciuri jucate în campionat, după înfrângerea de la Baia Mare.

Contra echipei din Turda pentru HCD au punctat Chikovani - 9 goluri, Yassin - 5, Nistor - 4, Malinovic - 3, Csog - 3, Simovic - 2 si Andrei - 1.

În clasament, formaţia de pe litoral ocupă locul 12, penultimul, fără niciun punct, iar în etapa viitoare va întâlni în deplasare Dinamo Bucureşti, campioana en-titre. 

Sursa foto/video: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii