Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud încheie joi sezonul regulat, cu un meci contra liderului CSA Steaua

ro

12 Apr, 2018 00:00 1515 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naţionale, întâlnind, în etapa a 26-a, în deplasare, liderul clasamentului, cu 58 de puncte, CSA Steaua Bucureşti.
 
Partida începe la ora 19.45 şi este transmisă de Digi Sport şi Telekom Sport. Formaţia constănţeană se află pe locul şase în clasament, cu 49 de puncte, iar până acum, în acest sezon, a învins de două ori Steaua, de fiecare dată la Constanţa. Prima victorie a fost în turul campionatului, gazdele câştigând cu 24-19 (15-9), iar apoi s-au impus în semifinalele Cupei României, scor 30-26 (14-10).
 

Începe marea bătălie din play-off

 
„Am câştigat Supercupa şi Cupa, avem deja două trofee din trei posibile. Dar nouă ne place să gândim şi să vedem numai în viitor. Am câştigat trofeul, ne-am bucurat, dar am revenit imediat la muncă, pentru că sezonul nu s-a încheiat. Avem acum ultimul meci din sezonul regulat, cu Steaua, la Bucureşti. Un meci foarte greu. Şi, practic, după aceea începe marea bătălie în play-off. Adversarii sunt toţi puternici, toate cele opt echipe calificate. În procent de 99% vom juca în play-off cu Dinamo. Nu ştiu dacă e bine sau e rău că îi întâlnim pe campionii României. Anul trecut am fost singura echipă din România care i-a bătut. Am câştigat la Constanţa. Anul acesta am pierdut la un gol acasă, dar am făcut egal la Bucureşti. Eu spun că şansele sunt 50-50. Nu cred că este un dezavantaj pentru noi că vor fi două meciuri la Bucureşti, pentru că suntem o echipă care jucăm la fel de bine şi în deplasare. Mergem să-i batem, ca să ne calificăm în primele 4 echipe ale României“, a declarat preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului constănţean.
 

„Avem puterea să trecem de Dinamo“

 
„Va fi bătaie mare în continuare în campionat. Doar noi avem obiectivul atins, ne-am calificat deja într-o cupă europeană. Rămân trei locuri, pentru care luptă şapte echipe. Vom juca probabil cu Dinamo în play-off, două meciuri în Bucureşti. Va fi greu, dar eu zic că avem puterea să trecem de ei şi să jucăm în Final Four-ul campionatului“, a precizat, potrivit sursei citate, şi extrema stânga a HC Dobrogea Sud, George Buricea.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii