Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, în turul întâi al Cupei EHF Ionuţ Stănescu - „Travel Antalyaspor este o echipă accesibilă“

ro

18 Jul, 2019 00:00 1018 Marime text

În turul întâi al Cupei EHF, HC Dobrogea Sud Constanţa, vicecampioana României la handbal masculin, se va duela în dublă manşă cu CIP Travel Antalyaspor AS, din Turcia. HCD va susţine primul meci în deplasare, pe 31 august sau 1 septembrie, returul de la Constanţa fiind programat pe 7 sau 8 septembrie. 

Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, s-a arătat optimist în ce priveşte depăşirea rundei inaugurale. „Travel Antalyaspor este o echipă accesibilă, zic eu. La tragerea la sorţi, erau mai multe echipe accesibile, practic doar Malmo era un adversar mai dificil. În plus, faptul că jucăm returul la Constanţa nu poate constitui decât un atu pentru noi. Nu prea am avut contact cu handbalul turcesc la nivel de echipă de club. În urmă cu foarte mulţi ani, cred că sunt 15 de atunci, am mai jucat în Antalya cu echipa naţională. Handbalul turcesc e într-o continuă creştere, dar eu cred şi sper că pornim cu prima şansă“, a spus Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului.  
 

Adversar din Ungaria în turul secund


Dacă va trece de Travel Antalyaspor, HC Dobrogea Sud va avea ca adversară în turul doi o echipă din Ungaria, Csurgoi KK. Turul va avea loc la Constanţa, pe 6 sau 7 octombrie, iar returul a fost programat o săptămână mai târziu. „Turul doi va fi mult mai dificil. Handbalul din Ungaria este unul modern, de calitate, chiar dacă Curgo nu se află în primele două - trei echipe ale campionatului. Întrecerea internă din Ungaria e puternică, an de an echipe maghiare sunt prezente în turneul Final 4 al Ligii Campionilor şi al Cupei EHF. În această ediţie a Cupei EHF, noi ne propunem să ne depăşim performanţele anterioare din cupele europene. Al treilea sezon ne dorim să fie cel mai bun. Va fi greu, am intrat în compotiţie încă din turul întâi, dar sunt convins că vom avea meciuri frumoase şi spectaculoase la Constanţa “, a precizat Ionuţ Stănescu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii