Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud II, înfrângere cu CSM Alexandria, după ce a condus la pauză

ro

21 Jan, 2021 12:35 1466 Marime text
  • Turneul al doilea al Diviziei A, seria B, este găzduit de Cluj-Napoca.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa II a disputat astăzi primul meci de la turneul de la Cluj-Napoca al Diviziei A, seria B.

În etapa a patra a campionatului, tânăra formaţie de pe litoral a întâlnit liderul clasamentului, CSM Alexandria, formaţie care câştigase toate cele trei meciuri jucate la primul turneu.

HCDS II a condus la pauză, scor 19-17, însă finalmente victoria i-a aparţinut CSM Alexandria, la diferenţă de trei goluri, 36-33.

Băieții noștri au debutat în cel de-al doilea turneu al Diviziei A, la Sala „Gheorghe Roman” din Cluj-Napoca, împotriva liderului Seriei B, CSM Alexandria. În ciuda diferenței de experiență, „delfinii” au câștigat prima repriză, cu 19-17, și, cu un plus de inspirație după pauză, ar fi putut emite pretenții la o victorie. Teleormănenii s-au impus cu 36-33 și rămân pe primul loc în Seria B, cu 12 puncte din 4 meciuri disputate, se arată pe site-ul oficial al HCDS.

Am venit aici să ne pregătim cât mai bine. Obiectivul nostru este ca băieții să aibă cât mai multe meciuri în picioare. Este îmbucurător că au jucat toți, avem o echipă tânără, alcătuită în cea mai mare parte din juniori, pe care vrem să-i vedem cât mai repede în prima ligă. Numai așa pot crește în valoare, a spus Ionuţ Stănescu, preşedintele HCDS, potrivit sursei citate.


Cealaltă reprezentantă a judeţului Constanţa în competiţie, CS Medgidia (locul 2, cu 9 puncte), susţine primul meci la Cluj-Napoca tot astăzi, dar de la ora 18.00, cu CS Dinamo Bucureşti (locul 8, ultimul, fără niciun punct).    

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii