Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud II a pierdut meciul de la Constanţa cu liderul Poli Iaşi

ro

23 Nov, 2016 00:00 1181 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud II a pierdut cu 28-35 (11-20) meciul de ieri, de pe teren propriu, cu Poli Iaşi, liderul cu punctaj maxim al Diviziei A. 
 
Partida a contat pentru etapa a noua a campionatului, iar în urma acestui eşec, echipa secundă a HC Dobrogea Sud se află pe locul patru în clasament, cu 15 puncte. Cealaltă reprezentantă a Constanţei în eşalonul secund al handbalului românesc, HC Farul, ocupă poziţia a doua în ierarhie, având 18 puncte, cu trei mai puţin decât liderul. În etapa viitoare, programată în acest weekend, HC Farul întâlneşte în deplasare CSM Bucureşti II (locul 3, cu 15 puncte), în vreme ce HC Dobrogea Sud evoluează pe terenul ultimei clasate, CSM Ploieşti, care a acumulat un singur punct până acum.

HC Dobrogea Sud întâlneşte CSM Bucureşti

Liderul Ligii Naţionale, HC Dobrogea Sud Constanţa, susţine astăzi meciul din etapa a 13-a a campionatului (ultima a turului sezonului regulat), întâlnind în deplasare vice-campioana CSM Bucureşti. Partida se joacă de la ora 16.00 (în direct la TVR2). Jucătorii constănţeni se află în faţa celei de-a 12-a victorii consecutive şi nu mai au cum să piardă prima poziţie după tur, conducând ierarhia cu 33 de puncte (cu patru mai mult decât campioana Dinamo Bucureşti). CSM Bucureşti se află pe poziţia a cincea, cu 21 de puncte.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii