Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud II a făcut scor cu CSU Târgovişte Eden Hairi - „Cel mai mult m-a bucurat pofta de joc a băieţilor“ (galerie foto)

ro

07 Nov, 2017 00:00 2785 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud II Constanţa a realizat a doua victorie în Divizia A (din şase meciuri jucate), 41-24 (20-11) pe teren propriu cu CSU Târgovişte şi, cu şase puncte acumulate, ocupă locul şapte (din zece formaţii).
 
„A fost un meci facil, cu o echipă modestă din punctul nostru de vedere. Am încercat să ne impunem şi să ne facem jocul. Cel mai mult m-a bucurat pofta de joc a băieţilor. Avem câţiva jucători componenţi ai lotului mare. E bine că sunt acolo şi au contact cu cei mai buni jucători din România şi din Europa. Ne bucurăm şi pentru grupele de juniori pe care le avem. Din acest an, funcţionăm cu juniori III, II şi I şi seniori (Divizia A şi Liga Naţională), ceea ce e foarte bine. Aşteptăm rezultate remarcabile la toate nivelurile“, a declarat antrenorul principal al HC Dobrogea Sud II, Eden Hairi. 
 
Tehnicianul constănţean spune că echipa secundă e o pepinieră pentru formaţia de Ligă Naţională HC Dobrogea Sud II. „Proiectul Academia de Handbal Dobrogea Sud e unul de durată, cu obiective pe termen scurt, dar şi în plan îndepărtat. Ne dorim ca din copiii selecţionaţi la toate nivelurile de copii şi juniori să creştem elemente pentru echipa mare. HC Dobrogea Sud II e o pepinieră pentru prima formaţie. Ne dorim să promovăm cât mai mulţi tineri de valoare. Majoritatea jucătorilor de la HC Dobrogea Sud II provin de la fosta HC Farul, care a disputat barajul de promovare în Liga Naţională. Rămân regretele pentru ce s-a întâmplat cu HC Farul, dar acum lucrurile s-au aşezat firesc“, a arătat Eden Hairi.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii