Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, două victorii categorice în deplasare (galerie foto)

ro

15 Feb, 2016 00:00 1342 Marime text


Liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud, a realizat două victorii la scor, în deplasare, în decurs de două zile. Vineri, constănţenii au învins cu 52-18 (24-7) CSU Târgovişte (într-o restanţă din etapa a zecea a campionatului), iar sâmbătă a trecut de GSIP Moreni, cu scorul de 45-22 (24-13), în runda a 15-a a campionatului. Ambele confruntări s-au jucat la Târgovişte. În clasament, HC Dobrogea Sud a totalizat 42 de puncte, câştigând toate cele 14 meciuri jucate până acum. În runda viitoare, constănţenii joacă pe teren propriu cu CSU Suceava (locul 2, cu 37 de puncte).

Eden  Hairi: „N-am primit un răspuns de la jucători”

În aceeaşi etapă a 15-a a Diviziei A, HC Farul a pierdut ieri cu 32-38 (13-21) partida din propriul fief cu a treia clasată, Ştiinţa Bacău. Farul se află pe poziţia a şasea, cu 24 de puncte, cu opt victorii şi şase eşecuri în 14 meciuri. Pentru Farul au marcat Tudorancea (10 goluri), Savu, Stankovic (câte 6), C. Ion (4), Cristolovean, Militaru (câte 2), Stoian şi Cârchea (câte unul).

„Am avut un start de meci destul de ezitant, fără încredere. Ne aşteptam să începem altfel. Am avut însă o parte secundă mult mai bună, în care am jucat cu determinare. E greu de explicat de ce. N-am primit un răspuns de la jucători la această întrebare“, a declarat antrenorul principal al HC Farul, Eden Hairi. Fariştii vor întâlni în runda următoare în deplasare Cimentul Bicaz (locul 12, penultimul, cu -3 puncte).

CSU Neptun a condus liderul, la pauză, în deplasare!

Înfrângere a înregistrat, sâmbătă, şi echipa feminină CSU Neptun Constanţa, în etapa a 15-a a Diviziei A. Dobrogencele au evoluat acasă la liderul clasamentului, HM Buzău, care s-a impus cu 27-23, dar oaspetele au oferit o replică bună, la pauză conducând cu 14-10! În clasament, CSU Neptun se află pe locul nouă (din 11 formaţii), cu şase puncte (două victorii şi 11 înfrângeri), iar în etapa viitoare se duelează la Constanţa cu Ştiinţa Bucureşti (locul 3, cu 30 de puncte).    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii