Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud dispută amicalele cu CSM Alexandria. Pregătire pentru un retur de foc

ro

21 Jan, 2022 00:00 1795 Marime text

 
  • Pentru cele două partide, în Sala Sporturilor este permisă o ocupare a 30% din capacitatea tribunelor.
  • Pe locul întâi în clasament, cu 40 de puncte, „delfinii“ sunt urmați de campioana Dinamo București, care are 39 de puncte, dar și un meci în minus.
  • HCDS dispută primul meci din 2022 în campionat pe 31 ianuarie, la Constanța, cu Potaissa Turda. 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța dispută în acest final de săptămână cele două meciuri amicale ale perioadei de pregătire, cu CSM Alexandria.
 
Confruntările au loc în Sala Sporturilor din Constanța, vineri, 21 ianuarie, de la ora 18.00, și sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 12.00. Dacă HCDS ocupă primul loc în ierarhie, cu 40 de puncte, formația din Alexandria e ultima în ierarhie, cu cinci puncte. „Vă așteptăm vineri și sâmbătă cu Alexandria, la cele două teste ale delfinilor înaintea reluării campionatului. Să fim alături de băieți în Sala Sporturilor și să îi încurajăm pentru returul de foc care ne așteaptă! Hai, HCD!“, este mesajul clubului constănțean. Pentru cele două partide accesul se face doar pe bază de certificat verde obținut prin vaccinare sau trecere prin boală. Capacitatea maximă permisă în tribune pentru desfășurarea meciurilor e de 30%.
 
„Urmează o perioadă foarte grea în campionat, cu meciuri extraordinar de dificile. Am început sezonul cu Supercupa și cu cele mai grele patru etape. Vom avea cele mai tari meciuri în luna februarie, aproape decisive pentru clasamentul final. După ele cam vom ști pe ce loc ne vom clasa. Întâlnim Turda acasă, meci direct pentru locul doi, ca și cel de la Steaua. Dacă reușim să le câștigăm pe amândouă, primim apoi Dinamo la Constanța în meci de titlu. Dacă o învingem, trecem și peste ea în clasamentul la zi“, a spus și George Buricea, antrenorul HC Dobrogea Sud, conform site-ului oficial al clubului.
 
Președintele HCDS, Ionuț Stănescu, mizează în continuare și pe sprijinul publicului. „Ca de fiecare dată, este un nou început. Vrem să intrăm în formă bună cât mai repede. Suntem pe primul loc, dar rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că avem un retur de foc, în care vom întâlni echipele din primele locuri ale campionatului. Sunt convins că, după aceste trei săptămâni de pregătire, George va pune în teren o echipă foarte competitivă. Mizăm pe suportul publicului, care tot timpul a fost alături de noi, și acasă și în deplasare. Cu siguranță o va face și de acum încolo“, a precizat Ionuț Stănescu.
 
„Delfinii“ sunt urmați în clasament de campioana Dinamo București, care are 39 de puncte, dar și un meci în minus. Urmează CSA Steaua București (locul 3, cu 36 de puncte) și Potaissa Turda (locul 4, cu 36 de puncte). HCDS dispută primul meci din 2022 în campionat pe 31 ianuarie, la Constanța, cu Potaissa Turda. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

   
Citește și:

HC Dobrogea Sud, două amicale la Constanța
Ionuț Stănescu - „Suntem pe primul loc, însă rămânem cu picioarele pe pământ“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii