Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, de două ori într-o săptămână la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ „Vrem să ajungem la copii cu mesajul «Veniţi la handbal!»“ (galerie foto)

ro

28 Nov, 2019 00:00 2320 Marime text

HC Dobrogea Sud Constanţa continuă acţiunile de promovare a handbalului în unităţile de învăţământ constănţene. Însoţiţi de coordonatorul Academiei HC Dobrogea Sud, Aihan Omer, juniorii clubului de handbal s-au aflat în vizită la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ de două ori în ultima săptămână, jucând handbal cu elevii liceului.
 
Prima dată au venit juniorii III (antrenaţi de Ionuţ Puşcaşu), urmaţi de juniorii II (antrenor, Enis Murtaza). „Ca şi în sezoanele precedente, vrem să ajungem la copii cu mesajul: «Veniţi la handbal!»“, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud. „Am reuşit să oferim încă o zi cu mult sport şi multă bucurie. Aşa cum ne aşteptam, sala a fost plină. Au răspuns foarte mulţi copii, cu entuziasm. Prind foarte bine aceste acţiuni şi vom încerca să le repetăm şi în alte şcoli. Ne bucurăm că elevii sunt dornici de mişcare şi sper ca handbalul să îi atragă, să vină la selecţie şi la echipele profesioniste. Am pus ochii pe câţiva copii interesanţi, care chiar au calităţi deosebite. Mergând din şcoală în şcoală, cred că putem face o selecţie bună pentru anii următori“, a declarat Aihan Omer, conform sursei citate.
 

„Practicarea sportului este benefică“

 
„A fost un meci interesant. Este o acţiune pe care o repetăm, pentru că încercăm să popularizăm cât mai mult handbalul. Sper să continuăm şi în alte licee. Sunt şi copii care fac sport, iar noi încercăm să-i atragem către handbal“, a precizat Enis Murtaza. „Ne bucurăm că handbaliştii de la Dobrogea Sud ne-au vizitat din nou. Sper ca şi alte echipe să aibă această iniţiativă, pentru că practicarea sportului este benefică la cele mai fragede vârste“, a menţionat şi Virgil Brună, profesor de educaţie fizică şi sport la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
Citeşte şi:
 
Tatăl în tribună, fiul pe teren Dalibor Cutura i-a predat ştafeta la HC Dobrogea Sud Constanţa lui David Cutura (galerie foto)

Juniorii 1 de la HC Dobrogea Sud Constanţa, pe locul întâi în campionat (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii