Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud. Daniel Vasile, numărul unu A stat în umbra altor portari buni, acum a venit vremea lui. „Presiunea l-a ambiţionat“

ro

24 Jan, 2022 00:00 3990 Marime text

 
  • Dani Vasile, „îngerul păzitor“ din poarta HCDS, dar şi internaţional al României, a avut evoluţii de clasă în 2021.
  • Handbalistul de 24 de ani este de părere că obţinerea titlului în Liga Naţională în acest sezon nu e un obiectiv de nerealizat pentru echipa de pe litoral.
  • Ionuţ Stănescu, preşedintele HCDS şi fost mare portar, a menţionat că a venit şi vremea lui Daniel Vasile.
 
Suporterii echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa au votat superlativele anului 2021, iar la categoria cel mai bun jucător pe primul loc în preferinţele fanilor s-a clasat portarul Daniel Vasile.
 
Cea mai frumoasă victorie a fost desemnată cea din Supercupa României, 19-18 contra campioanei Dinamo Bucureşti, revelaţia anului a fost pivotul Daniel Susanu, juniorul anului a fost desemnat interul Ionuţ Stănescu jr., transferul anului a fost socotit cel al centrului sloven Leon Raso, iar golul anului a fost votat cel al lui Alexandru Andrei dintr-o victorie cu Steaua.  
 
„Premiul este, cumva, al tuturor“
 
Dani Vasile, „îngerul păzitor“ din poarta HCDS, dar şi internaţional al României, a avut evoluţii de clasă în 2021. „Orice premiu individual te onorează. Mai ales că alegerea a fost făcută de suporteri, onoarea e cu atât mai mare. Dar, cu adevărat, contează premiile primite alături de echipă, ca și colectiv. Mă motivează să trag mai tare la antrenamente și să încerc să fiu la nivelul anului trecut, chiar dacă vor mai fi pase proaste sau meciuri mai puțin bune. Premiul este, cumva, al tuturor. Fiecare jucător are o părticică din acest premiu“, a declarat goal-keeper-ul, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Cucerirea titlului, realizabilă 
 
Handbalistul de 24 de ani este de părere că obţinerea titlului în Liga Naţională în acest sezon nu e un obiectiv de nerealizat pentru echipa de pe litoral. Pe locul întâi în clasament, HC Dobrogea Sud are o serie de meciuri de foc, întâlnind la rând Potaissa Turda (locul 4) - pe 31 ianuarie, la Constanţa, Steaua (locul 3), Dinamo (locul 2) şi Minaur Baia Mare (locul 5).
 
„Este greu, mai ales că nu vom avea un meci mai accesibil între aceste meciuri foarte tari. Va fi o încărcătură mare, dar suntem motivați să reușim ceva frumos împreună. Se vede și la antrenamente. Toți jucătorii știm pentru ce ne pregătim. Să luăm titlul? Pe zi ce trece, vedem că este realizabil. Prima dată am văzut-o în Supercupă, apoi în parcursul nostru foarte bun din campionat și acum în faptul că Dinamo se mai și încurcă. Ne dă un plus de încredere, mai ales că meciul din retur va fi acasă. Cu atât mai mult, va fi un imbold pentru noi. Și poate fi un factor decisiv“, a spus Daniel Vasile, conform sursei citate.
 
A crescut de la an la an
 
Ionuţ Stănescu, preşedintele HCDS şi fost mare portar, a menţionat că a venit şi vremea lui Daniel Vasile. „L-am adus acum şase ani la Constanța pentru că am văzut ceva în el. După care, el a fost foarte serios și muncitor, a crescut de la an la an și iată că a ajuns să joace titular și să o facă foarte bine. A stat în umbra altor portari buni care au fost la Constanța, a învățat de la ei, iar acum a venit vremea lui. Presiunea postului de titular l-a ambiționat. Noi știam că își dorește foarte mult să joace, au fost momente în care a vrut să plece pentru a juca mai mult decât la Constanța. De fapt, a și fost plecat jumătate de an la Făgăraș. Am hotărât să îi dăm credit, am făcut un lucru extraordinar de bun și pentru noi, ca echipă, și pentru el, bineînțeles. Nu putem decât să ne bucurăm pentru evoluțiile lui foarte bune“, a punctat Ionuţ Stănescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

 
Citeşte şi:
 
HC Dobrogea Sud Constanţa a câştigat ambele amicale cu CSM Alexandria
 
HC Dobrogea Sud
Daniel Vasile - „Vrem ca titlul sau Cupa României să ajungă la Constanța în 2022“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii