Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, victorie clară cu HC Victor Stavropol în European League

ro

29 Aug, 2020 20:32 3589 Marime text

 
  • Echipa de handbal de pe litoral s-a impus la opt goluri în prima manșă a turului întâi din European League.  
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a realizat o victorie clară, în această seară, în manșa tur a primului tur a competiției europene European League.
 
HCDS a întâlnit la Constanța formația rusă HC Victor Stavropol, de care a dispus cu 26-18 (11-8).

HC Dobrogea Sud (antrenori, Djordje Cirkovic, George Buricea, Rudi Stănescu): Iancu, Vasile – Nistor 11 goluri (5x7m), Komogorov 4, Andrei 3, Șandru 2, Chikovani 2, Radojevic 1, Susanu 1, Simovic 1, Nikolic 1, Ilie, Onur, Chiuffa, Blazevic.

HC Victor Stavropol (Serghei Klenov): Zabolotski 1 gol, Chernikau – Volkov 5 goluri, Otrezov 4, Krivenko 2, Makarov 2, Polyakov 1, Aflitulin 1, Mazurov 1, Tatarintsev 1, Tcokol, Vrachevik.

Am revenit în arenă după 6 luni de pauză! Și am făcut-o cu VICTORIE! La debutul în European League, am reușit un succes clar, 26-18 cu HC Victor Stavropol, și avem toate motivele să sperăm la calificarea în turul al doilea al competiției. Nu a fost ușor să înfrângem rezistența rușilor, care au stat aproape de noi în prima repriză, încheiată cu un avantaj de numai 3 goluri, 11-8.  Iancu și Nistor au fost în mare formă, Șandru a dirijat bine atacurile, iar Komogorov s-a remarcat la debut cu 4 „torpile” în poarta conaționalilor săi. Nistor a marcat din toate pozițiile: pe contraatac, din extremă și de la 7 metri, reușind un total de 11 goluri! Apărarea a funcționat mult mai bine după pauză și am accelerat la 17-10, în minutul 40, iar diferența a crescut la 10 goluri, 26-16, aproape de finalul partidei. Spiritele s-au încins puțin pe final: Chikovani, trântit la podea de Tcokol, i-a cerut socoteală rusului și amândoi s-au ales cu cartonașe roșii. Arbitrii greci Andreas Betmann și Michalis Tsaferopoulos au văzut apoi un fault de roșu pe semicerc și la Nikolic, care a părăsit terenul mai repede. Din păcate, George Buricea, aflat la cel de-al 20-lea sezon european, nu a putut evolua, din cauza unei accidentări. Președintele clubului, Rudi Stănescu, a stat pe banca tehnică, el fiind și noul antrenor cu portarii al echipei!, se menționează pe site-ul oficial al clubului de pe litoral.

 
Returul va avea loc pe 6 septembrie.


Primul meci oficial după aproape 6 luni se încheie cu o victorie la 8 goluri diferență. Debut perfect pentru băieții noștri în noua competiție European League. Peste o săptămână, urmează returul din Rusia. Bravo, Constanța!

Golurile noastre:

Nistor - 11 (din 11 aruncări!)
Komogorov - 4


Andrei - 3
Șandru - 2
Chikovani - 2
Nikolic - 1
Simovic - 1
Radojevic - 1
Susanu - 1

Îi multumim și lui Ionut Iancu, care a făcut minuni în poartă! 16 parade!, se arată și pe pagina de Facebook a HCDS.


Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii