Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa, victorie clară cu CSM Făgăraş

ro

18 Apr, 2021 20:22 3321 Marime text
 
  • Formaţia de pe litoral continuă să se afle pe locul trei în clasament, iar în etapa viitoare întâlneşte liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a disputat astăzi primul meci din turneul de la Cluj-Napoca.
 
În etapa a 25-a a Ligii Naţionale, formaţia de pe litoral a întâlnit CSM Făgăraş, de care a dispus cu 36-26 (14-12).

HC Dobrogea Sud (antrenori, Djordje Cirkovic şi George Buricea): Iancu, Vasile - Chiuffa 11, Șandru 5, Komogorov 4, Andrei 3, Ilie 3, Susanu 3, Simovic 2, Nistor 1, Chikovani 1, Nikolic 1, Stănescu 1, Ostace 1, Buricea, Ignat.

Am început perfect penultimul turneu din Liga Zimbrilor! Am câștigat la 10 goluri diferență meciul cu CSM Făgăraș, după o repriză secundă foarte bună. A fost 14-12 la pauză pentru „delfini”, care au reușit să se desprindă decisiv, grație unei serii de 5 goluri, între minutele 37 și 44, de la 18-16 la 23-16. Chiuffa a fost omul meciului, cu 11 reușite, secondat de Șandru, care a reintrat cu poftă de gol după perioada de refacere care a urmat accidentării suferite la sfârșitul lunii martie. Puștii Ostace și Stănescu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, se arată pe site-ul oficial al echipei constănţene.

HCDS se află în continuare pe locul trei în clasament, având 57 de puncte (cu două mai puţine decât formaţia de pe poziţia secundă, Potaissa Turda).
 
În al doilea meci de la Cluj-Napoca, „delfinii” întâlnesc marţi, de la ora 18.25 (în direct la TVR1), liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti, care a acumulat 70 de puncte până acum.  
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii