Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța va susține următorul meci pe 27 martie, acasă, contra ultimei clasate

ro

15 Mar, 2022 00:00 1950 Marime text
 

 
  • Echipa de pe litoral se află pe locul patru în clasament, cu 47 de puncte, după 15 victorii, două egaluri și patru înfrângeri în 21 de partide.
 
Liga Națională de handbal este întreruptă în această perioadă pentru meciurile echipei naționale, iar HC Dobrogea Sud Constanța va susține următorul meci de campionat pe 27 martie, în propriul fief, contra CSM Alexandria.
 
Aflată pe locul patru în clasament, cu 47 de puncte, după 15 victorii, două egaluri și patru înfrângeri în 21 de partide, HCDS se va duela cu nou-promovata (ultima în clasament, cu cinci puncte), la Constanța, duminică, 27 martie, de la ora 18.00, în etapa a 22-a. Momentan, antrenorul HCDS, George Buricea, nu are la dispoziție trei internaționali de seniori, românii Daniel Vasile și Gabriel Iilie și bosniacul Marin Vegar. România susține în această săptămână, pe 17 martie (la Skopje) și pe 19 martie (la București), dubla cu Macedonia de Nord, baraj în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2023. Naționala Bosniei și Herțegovinei joacă și ea aceeași fază play-off a calificărilor, contra Greciei. 
 
În schimb, principalul HC Dobrogea Sud se bazează acum la pregătire pe alți trei internaționali ai formației de pe litoral, Gabriel Preda, Ionuț Stănescu și Andrei Bruj, care au revenit de la acțiunile derulate la echipa națională Under-20 a României: un stagiu de pregătire la Izvorani (4-8 martie) și un turneu amical în Egipt, unde a jucat cu a jucat cu Bahrain (scor 25-23) și Egipt (29-30 și 26-37).         
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citește și:
 
Pauză de o săptămână pentru handbaliștii de la Dobrogea Sud Constanța
Ionuț Stănescu - „Sperăm la un loc pe podium“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii