Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa s-a despărţit de antrenorul Sandu Iacob. Cine asigură interimatul

ro

01 May, 2018 09:33 3080 Marime text
Sandu Iacob nu mai este antrenorul echipei masculine de handbal HC DobrogeaSud.

Multumim, Sandu Iacob! HC Dobrogea Sud a ajuns la un acord cu antrenorul Sandu Iacob pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Îi mulțumim lui Sandu Iacob pentru tot ceea ce a făcut pentru HCD și îi urăm succes în continuare în carieră!, se aratră pe pagina de Facebook a clubului constănţean.


Potrivit datelor oferite de site-ul oficial al HC Dobrogea Sud, Sandu Iacob a venit la Constanța în toamna anului trecut, pe 30 octombrie, după despărțirea de Christian Gaudin, și a condus echipa în 23 de meciuri oficiale, dintre care 20 în Liga Națională (17 în sezonul regular, 3 în play-off contra lui Dinamo).
 
Au mai fost cele două meciuri din Cupa EHF cu SC Magdeburg și cele 4 din Cupa României, competiție în care HCD a cucerit trofeul cu Iacob pe banca tehnică. HCD a ratat calificarea în semifinalele Ligii Naționale în fața campioanei Dinamo București și va juca pentru locurile 5-6 cu Dunărea Călărași.
 

După meciul decisiv cu Dinamo din Capitală, conducerea clubului și Sandu Iacob au avut o discuție, iar cele două părți au stabilit, de comun acord, să pună capăt colaborării. Iacob nu va duce contractul până la finalul sezonului. Până la sosirea unui nou antrenor, interimatul va fi asigurat de antrenorul secund Marko Isakovic. HCD joacă următorul meci miercuri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, cu Dunărea Călărași, se menţionează pe site-ul clubului.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii