Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în turneul Final Four al Cupei României

ro

14 Dec, 2019 19:48 2224 Marime text
Echipa masculină de handball HC Dobrogea Sud Constanța, vicecampioana României din sezonul trecut al Ligii Naționale, s-a calificat astăzi în turneul Final Four al Cupei României.

Trupa de pe litoral a întâlnit în sferturi, în deplasare, CSM Alexandria, echipă din eșalonul secund, Divizia A, de care a dispus fără probleme, scor 38-31 (17-15).

Victorie, ce altceva? Ne-am respectat statutul de favoriți și am câștigat sfertul de finală cu CSM Alexandria, din Cupa României, victorie cu care încheiem anul plini de speranță pentru 2020. Suntem calificați în turneul Final 4 al Cupei României și în grafic pentru play-off-ul Ligii Zimbrilor. Băieții noștri s-au impus clar în Sala Sporturilor din Alexandria, chiar dacă duelul cu echipa locală de ligă secundă a fost ceva mai mult decât o simplă formalitate. Gazdele s-au mobilizat și au făcut o primă repriză foarte bună, pe care am încheiat-o cu un avantaj de numai două goluri, 17-15. După pauză, ne-am desprins la 28-22, în minutul 40, și din acel moment s-a mai pus doar problema scorului. A fost 31-22, în minutul 45, dar pe final am mai redus turația și gazdele au limitat proporțiile scorului, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


Meciul de la Alexandria a fost ultimul oficial din acest an pentru echipa constănțeană, care intră în vacanța de iarnă, care se va încheia pe 6 ianuarie 2020.

UPDATE:

Alături de HC Dobrogea Sud, în Final Four vor mai evolua CSM Bacău, Politehnica Timișoara şi Dinamo București,

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii