Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

ro

08 Dec, 2019 19:46 1510 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în această seară în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins în optimi, în deplasare, colega de Ligă Națională CSM Făgăraș, scor 32-27 (19-14).

Am câștigat clar disputa din optimile de finală și continuăm în Cupa României. Susținută de un grup inimos de suporteri, echipa noastră a făcut un meci foarte bun în Sala Radu Negru din Făgăraș. Cu Buricea în centru și apărător plus când a fost nevoie, cu un trio defensiv Simovic – Chikovani – Nikolic impenetrabil în multe momente și un contraatac devastatator, în care Chiuffa și Nikolic au lovit necruțător, echipa noastră s-a desprins la 14-9, în minutul 19 și 18-12, în minutul 25, pentru a intra la pauză cu un avantaj consistent, 19-14. Cu 8 goluri marcate, brazilianul Fabio Chiuffa a fost omul primei reprize. În repriza secundă, diferența a crescut și la 8 goluri, dar băieții noștri nu au mai forțat. Djordje Cirkovic a rulat tot lotul, iar gazdele au revenit pe final pentru a reduce proporțiile scorului. Am câștigat cu 32-27 și așteptăm acum tragerea la sorți pentru sferturile de finală. Pe 15 decembrie vom juca pentru calificarea în turneul Final Four al Cupei României, iar suporterii noștri au toate motivele să fie optimiști, se arată pe site-ul oficial al clubului constănțean.


Pentru HC Dobrogea Sud cele mai multe goluri, 9, le-a înscris Chiuffa.  

Le mulțumim celor care au venit să ne susțină aici la Făgăraș, dar și celor care știm că ne-au urmărit în transmisiunea de pe facebook. Mă bucur că i-am răsplătit pentru susținerea lor cu un joc bun și cu această calificare în sferturile de finală. Ne-am făcut noi meciul ușor pentru că l-am abordat foarte serios de la început. Îi așteptăm acum pe fanii noștri să umple Sala Sporturilor la meciul cu Minaur Baia Mare, a declarat Ionuț Stănescu, preșddintele HC Dobrogea Sud, potrivit sursei citate. 


Echipa de pe litoral își va afla adversara din sferturi marți, urmând ca joi, 12 decembrie, de la ora 18.25, în direct la TVR1, HCD (locul 6, cu 20 de puncte) să joace în etapa a 14-a (prima din returul Ligii Naționale), la Constanța, cu Minaur Baia Mare (locul 3, cu 25 de puncte).

Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii