Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în optimile Cupei României

ro

02 Nov, 2019 16:37 2044 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța (locul 11, cu 7 puncte, în Liga Națională) a susținut astăzi meciul din 16-imile de finală ale Cupei României, întâlnind în deplasare CSU Galați (locul 3, cu 6 puncte, în seria A din Divizia A).

Victoria i-a revenit echipei de pe litoral, scor 42-12 (18-6).

Victorie la scor pentru băieții noștri în 16-mile de finală ale Cupei României! Djordje Cirkovic și George Buricea au rulat aproape tot lotul, în perspectiva meciului de sâmbăta viitoare cu Politehnica Timișoara, din Liga Zimbrilor. Diferența de valoare a fost uriașă, iar gălățenii au ținut pasul atât cât au putut. După aproape 8 minute fără gol primit a fost limpede că meciul va fi un galop de sănătate pentru echipa noastră. Am întrat cu un confortabil 18-6 la pauză și scorul a luat proporții în repriza secundă pentru o victorie la 30 de goluri diferență!, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


În aceeași fază a 16-imilor Cupei României, CS Medgidia (locul 1, cu 18 puncte, în seria B a Diviziei A) joacă pe teren propriu, duminică, 3 noiembrie, de la ora 18.30, cu Dunărea Călărași (locul 5, cu 13 puncte, în Liga Națională). CS Medgidia a încheiat turul Diviziei A cu punctaj maxim, câștigând toate cele șase partide disputate și fiind singura neînvinsă din serie. În etapa a șaptea, CS Medgidia a învins cu 35-29 (14-12), pe teren propriu, CSM București DivA.

UPDATE:

Meciul CS Medgidia - Dunărea Călărași le-a revenit cu 33-24 (21-12) oaspeților, care s-au calificat astfel în optimile Cupei.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii