Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa s-a calificat în finala mare a Cupei României

ro

29 May, 2021 17:11 3240 Marime text
  • În meciul pentru trofeu, formaţia de pe litoral va întâlni campioana Dinamo Bucureşti.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa va evolua cu trofeul Cupei României pe masă, mâine, în finala mare a competiţiei, în care va întâlni Dinamo Bucureşti, campioana României.

În semifinale, formaţia de pe litoral a dispus, astăzi, în Sala Polivalentă din capitală, de Steaua Bucureşti, scor 33-28 (17-14), în timp ce Dinamo a învins CSM Bacău cu 27-23 (12-12).

Cu Iancu în mare formă, și Komogorov, letal de la 9 metri, echipa noastră a dominat meciul, chiar dacă steliștii ne-au amenințat permanent victoria. A ieșit la rampă astăzi și veteranul „delfinilor”, George Buricea, trimis în teren de Djordje Cirkovic să se apere plus. George a jucat cordoonator și a limpezit atacul, reușind câteva assist-uri, pentru Nikolic (10-7, minutul 24), Chiuffa (15-13, minutul 27) și Andrei (16-14, minutul 29). Mai mult, după o intervenție excelentă între buturi a lui Vasile la Grbovic, Buricea și-a asumat responsabilitatea finalizării la ultimul atac și a scos o aruncare de la 7 metri, pe care a transformat-o Andrei, pentru 17-14 la pauză. Recitalul său a continuat și în a doua jumătate a reprizei secunde, când a marcat în poarta goală, după intercepții în apărare. ECHIPA a fost, însă, astăzi adevărata vedetă a meciului!, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Finala mare HC Dobrogea Sud - Dinamo se va juca de la ora 15.30, în timp ce finala mică Steaua - CSM Bacău a fost programată de la ora 11.00.    

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii