Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța pune punct astăzi vacanței. La reunire vor fi prezente și noile achiziții

ro

19 Jul, 2021 13:16 2640 Marime text

 
  • Formația se va antrena la Constanța în perioada următoare, apoi va pleca într-un cantonament, care se va finaliza cu câteva meciuri de verificare.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța încheie astăzi vacanța, iar, de la ora 19.00, jucătorii pregătiți de Djordje Cirkovic și George Buricea vor efectua primul antrenament, în Sala Sporturilor.

La reunirea lotului vor fi prezenți și handbaliștii transferați în această vară: interul stânga Liviu Caba, centrul sloven Leon Raso, extrema dreaptă Strahinja Stankovic, din Serbia, interul dreapta croat Marko Buvinic, interul stânga bosniac Marin Vegar și extrema dreaptă Mihai Loghin.  

Alături de ei, Zoran Nikolic & comp vor începe pregătirea pentru noul sezon, în care avem, ca de obicei, ambiții mari. Echipa se va antrena la Constanța în perioada următoare, apoi va pleca într-un cantonament, care se va finaliza cu câteva meciuri de verificare, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Marți, 20 iulie, de la ora 12.00, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din turul I preliminar al Ligii Europene (EHF European League), în care este înscrisă și echipa constănțeană. Prima manșă a acestei faze a competiției a fost programată pe 28/29 august.

Pe 25 august, HC Dobrogea Sud dispută meciul cu Dinamo București contând pentru Supercupa României, iar două zile mai târziu formația constănțeanăp debutează în campionat, întâlnind în deplasare CSM București.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii