Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa, înfrângere în meciul cu Orlen Wisla Plock

ro

21 Sep, 2021 21:49 2467 Marime text
  • Scorul la pauză a fost 7-6 în favoarea echipei din Polonia.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a susţinut în această seară meciul din prima manşă a turului doi preliminar din întrecerea continentală European League.

„Delfinii“ au întâlnit în deplasare puternica formaţie poloneză Orlen Wisla Plock, în faţa căreia au cedat cu 14-25, după ce la pauză gazdele conduceau cu numai un singur gol, 7-6, iar HCDS fusese în avantaj pe parcursul primei părţi cu 5-3.

Pentru oaspeţi au marcat Ionuţ Nistor - 3 goluri, Irakli Chikovani - 2, Marko Buvinic - 2, Strahinja Stankovic - 2, Alexandru Andrei - 1, Gabriel Ilie - 1, Leon Raso - 1, Vitaly Komogorov - 1 şi Daniel Susanu - 1.

Returul are loc în Sala Sporturilor din Constanţa, marţi, 28 septembrie, de la ora 19.45.

​„Delfinii” au pierdut neașteptat de sever meciul tur cu Wisla, după ce le-au pus mari probleme gazdelor în prima repriză. De la 5-3, pentru noi, în minutul 24, am cedat inițiativa, „petroliștii” au intrat la pauză în avantaj, 7-6, și au fost de neoprit în următoarele 30 de minute. Cu o apărare impenetrabilă, un portar extraterestru, Adam Morawski și… un arbitraj care i-a favorizat evident pentru a rezolva ecuația calificării în Polonia, cu o victorie la diferență cât mai mare. Băieții noștri s-au bătut pentru fiecare minge, au făcut risipă de efort, dar au și ratat cât pentru două meciuri. Dani Vasile (10 intervenții) i-a ținut piept de la distanță lui Morawski (10 intervenții), dar nu i s-a mai putut opune singur interului stânga Kosorotov, golgheterul partidei, cu 8 reușite. Rusul a încheiat conturile nesportiv, cu o „freză” la Vasile, din 7 metri, la ultima fază: 25-14 scor final, un rezultat cu care Wisla devine maree favorită la calificare. Misiunea echipei noastre pare imposibilă, dar mai sunt 60 de minute la Constanța și trebuie să ne bucurăm de handbal! Pe 28 septembrie, de la 19.45, în Sala Sporturilor, așteptăm REVANȘA!, se arat[ pe site-ul oficial al HCDS.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii