Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, încă o victorie în cantonamentul din Serbia. Miercuri, al treilea meci

ro

11 Aug, 2021 00:00 2287 Marime text
 

 
  • După cele trei partide amicale din Serbia, HC Dobrogea Sud Constanța va susține un meci-test la Timișoara.  
 
Aflată în cantonament în Serbia, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a susținut și două partide amicale, ambele câștigate, contra unor formații din țara vecină.
 
În prima întâlnire, formația de pe litoral a dispus de Jugovic Kac, scor 36-23, iar apoi a trecut de Metaloplastika (30-15). Miercuri, 11 august, HCDS se va duela, în ultima partidă de verificare, cu Partizan Belgrad, iar o a patra confruntare amicală se va juca la întoarcere, pe 13 august, la Timișoara, cu Politehnica.
 
„Trebuie să ne antrenăm bine în această perioadă, ca și până acum, și sper că vom fi sănătoși, fără accidentări, pentru a ne îndeplini obiectivele. Csurgoi (n.r. echipa maghiară Csurgoi KK, adversarul HCDS din primul tur preliminar al Ligii Europa) este o echipă foarte bună, dar va trebui să ne concentrăm asupra noastră, să ne pregătim foarte bine tactic, mental și fizic, iar, dacă facem asta, cred că avem șanse bune să ne calificăm în turul doi. Am auzit că suporterii Constanței sunt foarte loiali clubului și sper să fie la fel și în acest sezon“, a declarat, pentru HCD TV, Marko Buvinic (foto), inter dreapta croat, transferat în această vară de echipa de pe litoral.
 
Handbalistul a spus că s-a acomodat foarte bine la Constanța. „Marea nu este un lucru nou pentru mine, dar aici e foarte frumos și sunt foarte fericit că mă aflu la Constanța. Primele săptămâni au fost puțin stresante, pentru că este un oraș nouă, o țară nouă, oameni noi, limbă nouă, dar echipa m-a acceptat foarte bine, iar acum e chiar bine“, a menționat Buvinic, conform aceleiași surse.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură HCD TV
 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanţa a câştigat meciul cu Jugovic Kac
 
Ionuț Nistor, căpitanul HC Dobrogea Sud Constanța
„Jucătorii noi s-au integrat destul de repede“

 
HC Dobrogea Sud Constanţa a transferat şi un internaţional croat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii