Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa II a făcut scor cu CS Dinamo Bucureşti II

ro

21 Feb, 2021 19:47 2976 Marime text
  • Tânăra echipă constănţeană ocupă locul cinci în clasament, având 12 puncte.

În ultimul meci disputat la turneul de la Buzău al Diviziei A, seria B, echipa masculină de handbal HC Dobrgea Sud II Constanţa a învins la scor, cu 45-24, astăzi, CS Dinamo Bucureşti II, ultima clasată.

Echipa noastră a încheiat în forță turneul de la Buzău: 45-24 cu Dinamo București, în etapa a X-a din Divizia A. Meciul a fost controlat cu autoritate de băieții conduși de profesorul Aihan Omer. Delfinii au intrat la pauză cu un avantaj consistent, 19-13, pe care l-au majorat în repriza secundă, când au marcat 26 de goluri! Interul dreapta Ionuț Stănescu a repetat performanța din meciul cu CS Medgidia și a înscris iarăși 11 goluri! După succesul de sâmbătă, recitalul dat astăzi a confirmat forma foarte bună pe care o traversează tinerii noștri handbaliști.


Pentru echipa de pe litoral au evoluat: Chilianu, Paraschiv – Stănescu 11 goluri, Pavlov 7, Ablachim 6, Popa 5, Cutura 5, Ștefan 4, Teodorescu 3, Chifor 3, Bruj 1, Ostace.

HC Dobrogea Sud II a încheiat turneul de la Buzău cu două victorii şi o înfrângere, în clasament fiind pe locul cinci, cu 12 puncte, după patru victorii şi şase înfrângeri în zece partide.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii