Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța - HC Victor Stavropol Sâmbătă, „delfinii“ debutează în stagiunea 2020/2021 cu un meci european

ro

29 Aug, 2020 00:00 3054 Marime text
  • Meciul se dispută la Constanța, în Sala Sporturilor, de la ora 18.30 (fără spectatori), returul fiind programat pe 6 septembrie.  
  • HC Victor Stavropol s-a clasat pe locul doi în ultima ediție de campionat, întrerupt, ca și în România, în urma pandemiei de coronavirus.
  • Ionuț Stănescu, președintele HCDS, este optimist că echipa constănțeană va elimina HC Victor. 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța debutează în sezonul 2020/2021 sâmbătă, 29 august, cu un meci internațional, întâlnirea cu echipă rusă HC Victor Stavropol, din turul I al EHF European League, noua competiție lansată de Federația Europeană de Handbal.

Meciul se dispută la Constanța, în Sala Sporturilor, de la ora 18.30 (fără spectatori), returul fiind programat pe 6 septembrie. „Prima manșă a dublei cu rușii va fi la Sala Sporturilor și se va disputa cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități pentru prevenirea și limitare infectării cu virusul SARS CoV-2. Din păcate, accesul spectatorilor nu va fi permis, dar veți putea fi alături de noi prin intermediul transmisiunii Digi Sport“, se arată pe site-ul oficial al HCDS. Inițial, ora de start era 19.00, dar s-a modificat în 18.30 la cererea Digi Sport. Confruntarea de sâmbătă este prima oficială a „delfinilor“ de la HCDS din noul sezon, întrucât situația epidemiologică actuală din România împiedică disputarea turneului Final Four al Cupei României (în care evoluează și echipa de pe litoral) și în week-end-ul 22-23 august. După toate probabilitățile, turneul se va desfășura pe 12 și 13 septembrie, la Sala Polivalentă din București, înainte de începerea noii ediții a Ligii Naționale.  

De la Constanța, la Istanbul și apoi până la Rostov pe Don 

HC Victor Stavropol s-a clasat pe locul doi în ultima ediție de campionat, întrerupt, ca și în România, în urma pandemiei de coronavirus. În ce privește dubla din EHC, Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud, a declarat, potrivit site-ului oficialal clubului: „Victor Stavropol este un adversar care ne convine. SKA Minsk și Metalurg Skopje erau echipe mai tari. Ar fi fost bine să jucăm, poate, și cu HC Butel Skopje, pentru că nu ne trebuia viză de Macedonia. Suntem optimiști. Sperăm să trecem de ruși și să ne calificăm în turul al doilea“. „Deși au existat discuții privind schimbarea datelor de disputare a celor două partide  au rămas cele inițiale. HC Victor va veni la Constanța cu o aeronavă, pe ruta Rostov pe Don - Istanbul, și apoi cu autocarul, până la Constanța. Pe același traseu va pleca și echipa noastră pentru meciul retur din 6 septembrie, de la Constanța la Istanbul și apoi până la Rostov pe Don, unde se va juca meciul decisiv pentru calificarea în turul II“, mai menționează sursa citată.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța. Turcul Onur Ersin, alt oraș, dar aceeași Mare Neagră „Îmi doresc să câștigăm cupa și campionatul“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii