Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța Din pricina problemelor de lot, George Buricea încearcă mai multe formule de joc

ro

25 Jan, 2022 00:00 2657 Marime text
 

 
  • Căpitanul HCDS, extrema dreapta Ionuț Nistor, nu a fost utilizat deloc în cele două amicale cu CSM Alexandria, după ce s-a accidentat la echipa națională.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, liderul Ligii Naționale, a câștigat ambele meciuri amicale ale pregătirii de iarnă, în care a întâlnit pe teren propriu CSM Alexandria, ultima clasată.
 
„Delfinii“ au câștigat prima partidă cu 29-26 (14-11), iar în a doua confruntare s-au impus cu 33-24 (13-9). Căpitanul HCDS, extrema dreapta Ionuț Nistor, nu a fost utilizat deloc în cele două dispute, după ce s-a accidentat la echipa națională, în meciul cu Republica Moldova, de pe 9 ianuarie, și se confruntă cu o problemă medicală destul de serioară. 
 
„Sunt mulțumit de băieți, de felul cum ne-am implicat, pentru că am vrut să fie două antrenamente utile pentru noi. Mai mulțumit sunt de al doilea meci decât de primul, dar știam la ce să mă aștept. După o lună și o săptămână fără meci oficial, nu e deloc ușor. Trebuie să încerc cât mai multe formule, pentru că suntem decimați de accidentări. Sper să găsesc «formula magică» și să ne îndeplinim obiectivele“, a declarat antrenorul HCDS, George Buricea, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Formația de pe litoral are o serie de meciuri de foc la reluarea campionatului, întâlnind la rând Potaissa Turda (locul 4) - pe 31 ianuarie, la Constanţa (ora 16.00, în direct la TVR2), Steaua (locul 3) - pe 6 februarie, la Chiajna (ora 11.00, TVR 2), Dinamo (locul 2) - pe 12 februarie, la Constanța (ora 15.30, TVR 1) şi Minaur Baia Mare (locul 5) - pe 16 februarie, în deplasare (ora 16.00, TVR 2).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud. Daniel Vasile, numărul unu
A stat în umbra altor portari buni, acum a venit vremea lui. „Presiunea l-a ambiţionat“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii