Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa demarează luni pregătirea în noul an

ro

06 Jan, 2020 00:00 2061 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa încheie vacanţa luni, 6 ianuarie, demarând, la Sala Sporturilor din Constanţa, pregătirea pe noul an.
 
Reunirea lotului va fi însă una în efectiv redus, întrucât mai mulţi jucători sunt convocaţi în această perioadă la loturile naţionale. Este vorba de Iancu, Mocanu şi Csog, care, între 10 şi 12 ianuarie, participă cu reprezentativa României, la Benevento, în Italia, la un turneu de calificare pentru Campionatul Mondial din 2021; Chikovani, component al echipei Georgiei, care evoluează şi ea la Bennevento; Nikolic (căpitanul HCDS) - convocat la Naţionala Serbiei pentru Euro 2020, competiţie la care va participa şi Malinovic, cu reprezentativa Bosnia-Herţegovina; Hendawy, care va participa cu echipa sa, Egiptul, între 15 şi 25 ianuarie, la Cupa Africii pe Naţiuni, găzduită de Tunisia; Chiuffa, convocat la Naţionala Braziliei pentru meciurile de calificare la Campionatul Mondial din 2021. Un alt internaţional al echipei constănţene, Simovic, s-a accidentat la umăr şi va rata Euro 2020, muntenegreanul prezentându-ser astăzi la reunirea HCDS.
 
Aflată pe locul cinci în Liga Naţională, cu 23 de puncte, echipa de pe litoral va disputa primul meci în noul an pe 29 ianuarie, în deplasare cu Potaissa Turda (locul 2, cu 28 de puncta). Următorul meci din campionat e cu Dinamo Bucureşti (campioana României şi liderul actual, cu 36 de puncte), pe 2 februarie, la Constanţa.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud Constanţa „Ne dorim să fim în vârf, printre primele echipe ale României“

„Un spectacol inedit“ Nume importante la meciul de retragere al lui Laurenţiu Toma, de la Constanţa

Portarii Ionuţ Iancu şi Daniel Vasile, pregătiţi de Alexandru Buligan şi la HC Dobrogea Sud, şi la Naţionala României (galerie foto)

Sportul constănţean. Retrospectivă 2019 Simona Halep, regină şi la Wimbledon. FC Viitorul, cel mai prolific an. Maria Holbură, calificată la JO! (galerie foto)

 
     
    
    
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii