Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa a învins SCM Politehnica Timişoara

ro

28 Nov, 2021 19:56 2098 Marime text
  • Aceasta a fost a 11-a victorie stagională pentru HCDS, care, cu 34 de puncte, se află pe locul doi în clasament.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a susţinut astăzi meciul din etapa a 13-a a Ligii Naţionale, ultima din tur.

„Delfinii“ antrenaţi de George Buricea au întâlnit pe teren propriu SCM Politehnica Timişoara, de care au dispus cu 26-21 (14-12).

Aceasta a fost a 11-a victorie stagională pentru HCDS, care, cu 34 de puncte, se află pe locul doi în clasament.

A venit și cea de-a 11-a victorie din acest sezon! Iar suporterii ne-au fost alături și ne-au susținut la Sala Sporturilor! Echipa noastră s-a instalat la conducere, de la începutul meciului, dar Poli nu a cedat ușor. Bănățenii s-au ținut tare și băieții noștri au încheiat prima repriză cu un avantaj fragil, 14-12.  Poli a egalat imediat după pauză, dar o serie de 4 goluri consecutive ne-a dus la 20-15 în minutul 39. Sadoveac și Ignat n-au mai putut ține ritmul, apărarea noastră s-a regrupat, iar Dani Vasile și-a disperat adversarii cu parade care mai de care mai spectaculoase. Ba, a și înscris cu o aruncare perfectă din poartă în poartă! Andrei a ieșit la rampă cu finalizări pe contraatac, iar Nistor a băgat tot în ațe de la 7 metri: 6 din 6!, se arată pe site-ul oficial al HCDS.  


HC Dobrogea Sud (antrenor, George Buricea): Vasile - 1 gol (Preda), Nistor - 8 (6X7m), Al. Andrei - 6 (2X7m), Susanu - 3, Stankovic - 2, Chikovani - 2, Buvinic - 2, Komogorov - 2, Nikolic, Vegar, Caba, I. Stănescu jr. (Bruj, Loghin).  

Formaţia constănţeană are 11 victorii, un egal şi o înfrângere în 13 meciuri, iar în etapa viitoare va juca tot pe litoral, cu CSM Bucureşti, sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 11.00 (în direct la TVR2).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii