Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud are şase jucători convocaţi la echipele lor naţionale pentru meciurile din preliminariile Euro 2020

ro

27 Oct, 2018 00:00 1133 Marime text
În întrecerea masculină a Ligii Naţionale de handbal, HC Dobrogea Sud Constanţa (locul trei, cu 15 puncte) va susţine următorul meci de campionat pe 3 noiembrie, pe litoral, cu CSM Făgăraş (locul 12, cu patru puncte), în etapa a opta a campionatului.
 
În această perioadă, în întrecerea internă e pauză, pentru meciurile României din preliminariile Campionatului European din 2020, în Portugalia (pierdut de tricolori cu 13-21) şi cu Franţa, campioana mondială en-titre, pe 28 octombrie, la Cluj. HC Dobrogea Sud are mai mulţi stranieri convocaţi la echipele lor naţionale pentru partidele din preliminarii: Mitrevski, Markoski (Macedonia), Vujovic (Muntenegru), Malinovic (Bosnia), Nikolic şi Crnoglavac (Serbia).
 
Echipa de pe litoral e angrenată în trei competiţii: campionat, Cupa României (unde e calificată în optimi) şi Cupa EHF (unde va întâlni, în turul trei, Malmo, pe 17/18 noiembrie - turul, în Suedia, şi pe 24/25 noiembrie - returul). „Ne-am revenit după începutul ezitant din acest sezon. Suntem într-o formă bună, ceea ce ne dă speranţe pentru viitor. Sperăm să trecem şi de Malmo şi să ne calificăm în grupele Cupei EHF“, a spus preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii