Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud are meci, sâmbătă, cu CSM Focşani 2007

ro

22 Oct, 2016 00:00 1599 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, vice-lideră a Ligii Naţionale, susţine sâmbătă, de la ora 16.00, partida din etapa a noua a campionatului, întâlnind în deplasare CSM Focşani 2007. 
 
Lider după meciurile etapei a opta, HC Dobrogea Sud a fost întrecută în clasament de Dinamo, care a jucat în avans, miercuri, dispunând pe teren propriu de Dunărea Călăraşi, scor 32-28. Între Dinamo şi echipa constănţeană e acum diferenţă de un punct (22-21), dar Dobrogea Sud are şansa să revină pe prima poziţie în urma partidei cu CSM Focşani, care ocupă poziţia a noua, cu 11 puncte.
 
Tot sâmbătă, echipa secundă a HC Dobrogea Sud, care evoluează în Divizia A, joacă în runda a şasea a competiţiei, în deplasare, contra echipei CSM Botoşani. Partida începe la ora 11.30. Dobrogea Sud II se află pe locul patru în clasament, cu nouă puncte, în vreme ce formaţia botoşăneană este a noua în ierarhie, cu trei puncte. Cealaltă reprezentantă a Constanţei în Divizia A, HC Farul, are liber în această rundă. Nici formaţia feminină CSU Neptun nu are meci în weekend, Divizia A fiind întreruptă.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud- Daniel Ivan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii