Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud - Antalyaspor, la Constanța, în Cupa EHF Ionuț Stănescu - „Pornim cu prima șansă la calificare“

ro

07 Sep, 2019 15:23 2392 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, vicecampioana României în sezonul trecut, susţine duminică, 8 septembrie, pe teren propriu, de la ora 18.00, disputa cu formaţia turcă Antalyaspor, contând pentru manşa secundă a turului întâi din Cupa EHF.

În Turcia, meciul s-a încheiat la egalitate, 24-24 (după ce gazdele au condus la pauză cu 12-10).   

Am obținut un rezultat foarte bun în deplasare și pornim cu prima șansă în meciul retur. Echipa nu e în cea mai bună formă și fac un apel la susținătri să vină duminică la sală să ne ajute. Sunt convins că de la meci la meci și de la victorie la victoie ne vom reveni. Avem un mare potențial, jucători foarte buni, dar este nevoie de timp, sunt mulți băieți noi, a declarat Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud.

În tur, nu am jucat un meci foarte bun, dar rezultatul e bun. Avem o șansă importantă de a ne califica în turul următor, dar nu trebuie să fim liniștiți, cu gândul că meciul e rezolvat, a precizat și Zvonko Sundovski, antrenorul echipei constănțene.

Am mare încredere că vom reuși să ne calificăm mai departe. Într-adevăr, nu avem un start foarte bun de campionat, n-am jucat handbalul pe care îl voiam, dar ușor-ușor, de la antrenamente la antrenament și de la meci la meci, cu suportul publicului, sperăm să ne revenim și să aducem și victorii, a punctat extrema dreapta Ionuț Nistor.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii