Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a trecut de 1.000 de goluri marcate în Divizia A

ro

16 May, 2016 00:00 1677 Marime text


Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa doboară record după record în Divizia A. Sâmbătă, la meciul de pe teren propriu cu HC Buzău 2012, din etapa a 30-a (penultima a campionatului), campionii au trecut de 1.000 de goluri marcate în această ediţie a eşalonului secund!
 
Gazdele s-au impus cu 53-39 (22-12), iar golul 1.000 i-a aparţinut lui Bogdan Munteanu. În 23 de partide susţinute (toate câştigate), HC Dobrogea Sud, liderul seriei (cu 69 de puncte) şi echipă deja promovată în Liga Naţională, are golaverajul 1.008-532. Sâmbătă, au punctat Munteanu (10 goluri), Vujadinovic (9), Rackevic (9), Săulescu, Buricea şi Toma (câte 6), Bologa (3), Subţirică şi Todică (câte 2).

Laurenţiu Toma - „A fost un an uşor, dar lung“

„A fost ultimul nostru meci acasă şi ne-am dorit să-i oferim încă un spectacol publicului. A fost un an uşor, dar lung, în care am fost cu gândul la Liga Naţională. Am avut ca obiectiv şi să terminăm sezonul neînfrânţi. Am fi dorit să nu jucăm în eşalonul secund, dar nu s-a putut. Astfel că am plecat la un drum în Divizia A care ni s-a părut greu la început, dar care a devenit unul frumos. Ar fi fost şi mai frumos dacă am fi câştigat Cupa României, astfel încât să evoluăm şi în cupele europene. Între Liga Naţională şi Divizia A este o diferenţă enormă, însă în acest an am făcut o pregătire foarte serioasă, de prim eşalon. Suntem conştienţi că vom avea un sezon viitor foarte greu, dar ne vom bate la campionat şi la Cupa României. Cu jucătorii noi care vor veni şi cu un joc şi mai bun, eu zic că vom avea un an frumos“, a declarat extrema Laurenţiu Toma.

HC Farul, victorie cu LPS Piatra Neamţ

În aceeaşi rundă a 30-a, HC Farul Constanţa a câştigat ieri în fieful echipei LPS Piatra Neamţ cu 26-22 (13-11). Gazdele, care au ca scop clasarea pe locul patru în clasament, se menţin astfel în cursa pentru acest obiectiv, iar în ultima rundă întâlnesc la Constanţa CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud - Daniel Ivan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristi 16 May, 2016 08:51 Interi cand aduceti? Ce interi transferati?