Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a învins Minaur Baia Mare la Constanța

ro

12 Dec, 2019 21:03 2317 Marime text
Sala Sporturilor din Constanța a găzduit în această seară meciul din etapa a 14-a (prima a returului) din Liga Națională de handbal masculin, dintre HC Dobrogea Sud și Minaur Baia Mare.
 
Victoria le-a aparținut gazdelor, scor 32-28 (17-13).

Pentru HC Dobrogea Sud au marcat: Fabio Chiuffa - 7 goluri, Ionuț Nistor - 6, Irakli Chikovani - 6, Alexandru Andrei - 5, Zoran Nikolic - 3, Gabriel Ilie - 2, George Buricea - 2, Marius Mocanu - 1.

Am câștigat în această seară, 32-28 cu Minaur, a 7-a victorie în Liga Zimbrilor și cel de-al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere în toate competițiile! Băieții noștri i-au luat tare pe băimăreni, hotărâți să se revanșeze pentru înfrângerea din tur, și, după un debut de meci fulminant, conduceam cu 8-2! Buricea s-a apărat senzațional și a reușit câteva intercepții transformate rapid în contraatacuri letale de Nikolic, Andrei sau Chiuffa. A fost 9-3, în minutul 15 și 13-4, în minutul 20, dar maramureșenii au refuzat umilința și au redus handicapul până la pauză: 17-13. S-au apropiat apoi amenințător, la un gol, dar Djordje Cirkovic și-a mobilizat jucătorii și echipa noastră a rupt echilibrul pînă la jumătatea reprizei secunde: 25-20, în minutul 45. Cu brazilianul Chiuffa în mare formă, Chikovani, inspirat la 9 metri și Nistor, fără greșeală de la 7 metri, misiunea a fost mai ușoară pe final. Notă mare și pentru apărători și portari, se arată pe site-ul oficial al clubului constănțean.

 
În urma acestui succes, HCD a urcat un loc în clasament, de pe șase pe cinci, cu 23 de puncte, având șapte victorii, două egaluri și cinci înfrângeri în 14 partide și continuând să fie neînvinsă din luna octombrie.
 
Prima etapă din returul Ligii Naționale a fost și ultima din acest an, dar echipa de pe litoral mai are de jucat în 2019 un meci, în sferturile Cupei României, sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare CSM Alexandria (echipă de Divizia A).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii