Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a învins CSM Focşani 2007. Al 11-lea succes Sandu Iacob - „Am fost conectaţi. Băieţii s-au luptat admirabil“

ro

19 Feb, 2018 00:00 1755 Marime text

Sandu Iacob, antrenorul principal al echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, a remarcat că formaţia de pe litoral a fost conectată şi a luptat foarte bine în meciul cu CSM Focşani 2007, mai ales în prima repriză.
 
Partida s-a disputat la Constanţa, în etapa a 19-a a Ligii Naţionale, revenindu-i HC Dobrogea Sud cu 31-25 (16-12). Golurile gazdelor au fost marcate de Csog - 8, Cutura - 5, Malinovic - 5, Crnoglavac - 3, Nikolic - 2, Toma - 2, Nistor - 2, Vujovic - 2, Rohozneanu - 1 şi Mladenovic - 1. „E un echilibru constant în campionat, iar dacă nu suntem pregătiţi, putem plăti preţul relaxării. Am fost însă conectaţi, a fost un meci de luptă, băieţii s-au luptat admirabil, mai ales în prima repriză, iar adversarul a avut puţine posibilităţi de a înscrie din situaţii clare. Au marcat doar pe nişte execuţii deosebite. Am încercat să speculăm anumite minusuri ale lor. A fost tensiune în meci încă de la început, din cauza manierei de arbitraj, cam libere. Contactele au fost destul de dure, iar din această cauză lucrurile s-au schimbat. Dar ca spectacol sportiv publicul a apreciat meciul. Le mulţumim celor care au venit la sală“, a declarat Sandu Iacob.

„Spectatorii au fost senzaţionali“ 

În urma acestei victorii, formaţia de pe litoral a acumulat 37 de puncte, având 11 victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri, şi ocupă locul cinci în clasament. „Am simţit publicul lângă mine şi mi-a dat încredere. Spectatorii au fost senzaţionali“, a spus portarul Dan Vasile. În etapa viitoare, HC Dobrogea Sud va juca în deplasare cu Potaissa Turda (locul 3, cu 39 de puncte, dar cu un meci în minus), luni, 26 februarie, de la ora 18.00. „Turda e un adversar direct pentru vârful clasamentului, dar mergem să luptăm. Acesta este lucrul pe care încerc să-l transmit echipei. Încercăm să prindem cea mai bună formă la ora jocului“, a arătat Sandu Iacob. „Suntem optimişti înainte de Turda, echipa e motivată. Poate că jocul nostru nu e cel mai bun acum, dar unitatea de grup şi spiritul de învingători sperăm să ne ducă la un joc frumos şi la o nouă victorie“, a punctat Bogdan Vasile.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii