Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a debutat cu victorie în turneul 5-8 George Buricea - „Era greu să cucerim toate trofeele puse în joc“

ro

04 May, 2018 00:00 1216 Marime text
Echipa masculină de handbal Dobrogea Sud Constanţa a debutat cu victorie, 30-23 pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi, în turneul locurilor 5-8 al Ligii Naţionale, iar unul dintre veteranii formaţiei de pe litoral, George Buricea, spune că e foarte important ca şi partidele din această fază a campionatului să fie câştigate.
 
„Spre norocul nostru, avem parte de suporteri minunaţi, care sunt alături de noi şi la bine, dar mai ales la greu. Le mulţumim! După meciul greu de la Dinamo, pierdut pe final, este destul de dificil, pentru unii dintre noi, să ne motivăm la astfel de partide. Nu suntem obişnuiţi să jucăm pentru locurile 5-8, dar e foarte important să câştigăm şi aceste partide. Era greu să cucerim toate cele trei trofee puse în joc, dar suntem mulţumiţi că ne-am bătut până la final. Din păcate, antrenorul Sandu Iacob nu a vrut să mai rămână până la final, astfel că înţelegerea contractuală a fost reziliată, pe cale amiabilă. Noi am fi vrut să stea până la sfârşit, dar a avut ceva probleme şi a mers acasă. Marko Isakovic a stat pe bancă la partida cu Dunărea, prezenţa sa a fost de bun augur, dar el este antrenor secund şi preparator fizic şi nu va rămâne ca antrenor principal. Vedem până la următorul meci“, a spus George Buricea după meci.
 

„Aceasta mă supără cel mai mult“

 
După meciul de la Constanţa, Adrian Petrea, antrenorul Dunării Călăraşi, s-a declarat nemulţumit de jocul formaţiei sale. „Aş fi vrut să-mi felicit echipa, ca de fiecare dată, şi la finele acestei partide, dar nu pot s-o fac. Lipsa de concentrare şi de motivaţie şi-a pus amprenta pe evoluţia noastră. Aceasta mă supără cel mai mult. Eu eram în priza campionatului şi le-am spus şi băieţilor că întrecerea încă nu s-a încheiat. Îmi pare rău că acum am făcut un antijoc. Se poate să fi contat şi faptul că s-au anunţat deja transferurile unora dintre jucătorii noştri la HC Dobrogea Sud, dar, ca jucător profesionist, trebuie să-ţi respecţi blazonul până la capăt. Am fost şi eu până nu demult în teren şi întotdeauna e mai bine să laşi loc de bună ziua. Îmi cer scuze faţă de suporteri, cărora nu le-am arătat că ne-am dăruit. Sperăm totuşi să câştigăm meciul de acasă şi să venim montaţi în decisiv la Constanţa şi să învingem“, a precizat Adrian Petrea.
 

Duminică, joacă la Călăraşi

 
Întâlnirea HC Dobrogea Sud - Dunărea Călăraşi se joacă în sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar partida a doua va fi găzduită de Călăraşi, duminică, 6 mai, de la ora 13.30. În cazul unei victorii a gazdelor, scorul general va deveni 1-1 şi va fi nevoie de meciul decisiv, programat la Constanţa, joi, 10 mai.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citeşte şi:
 
HC Dobrogea Sud Constanța a câştigat primul meci cu Dunărea Călăraşi (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii