Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța reîncep, de duminică, antrenamentele normale

ro

17 Oct, 2020 00:00 3388 Marime text
  • În ultima lună și jumătate, HCDS a susținut 14 partide oficiale.
  • La turneul secund al Ligii Naționale, de la Sfântu Gheorghe, ”delfinii” au disputat cinci meciuri în șapte zile.
  • Echipa de pe litoral e pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul Dinamo.


Djordje Cirkovic, antrenorul principal al echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, a decis să le lase ”delfinilor” un regim mai lejer în această săptămână, având în vedere perioada extrem de încărcată pe care au avut-o în ultima lună și jumătate, în care au susținut 14 partide.

Handbaliștii de pe litoral au avut deplasări lungi și obositoare, la Rostov Don și Lisabona în EHF European League), plus participarea la turneul secund al Ligii Naționale, de la Sfântu Gheorghe, cu cinci partide în șapte zile. În această situație, jucătorii de la HCDS au avut liber până la mijlocul acestei săptămâni, joi și vineri au lucrat în sala de forță, iar de duminică, de la ora 18.00, reîncep antrenamentele în regim normal, în Sala Sporturilor din Constanța.

 

Era nevoie de puțină odihnă

După o lună și jumătate cu turnee maraton, deplasări lungi, la Rostov Don și Lisabona, și un total de 14 meciuri jucate, băieții noștri iau o scurtă pauză. Antrenorul Djordje Cirkovic a hotârât că echipa are nevoie de o săptămână mai ușoară după turneul epuizant de la Sfântu Gheorghe, unde „delfinii” au jucat 5 meciuri în 7 zile. Până miercuri, băieții au primit liber. Joi și vineri dimineață vor avea sală de forță, iar duminică, de la ora 18.00, revin la antrenament, în Sala Sporturilor din Constanța.
”Am avut aproape patru luni fără pauză, de când am început pregătirea. La ultimul turneu am jucat cinci meciuri. Era nevoie de puțină odihnă”, a punctat Djordje Cirkovic, potrivit site-ului oficial al clubului.

 

După CSM Făgăraș, Dinamo

Liga Națională va fi întreruptă până pe 23 octombrie, când a fost programată etapa a zecea, în care HCDS (pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul Dinamo) va întâlni CSM Făgăraș, echipa de pe poziția a 11-a. Următorul adversar al formației de pe litoral va fi Dinamo, în runda a 11-a, programată pe 11 noiembrie.


Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)


Citește și:

HC Dobrogea Sud George Buricea - ”Acești oameni nu au absolut nicio legătură cu spiritul Constanței”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii