Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud au meci în campionat cu penultima clasată

ro

23 Sep, 2017 00:00 1548 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine sâmbătă, 23 septembrie, meciul din etapa a patra a Ligii Naţionale, în deplasare cu Poli Iaşi. Oaspeţii se află pe locul nouă, cu patru puncte (având o victorie, un egal şi o înfrângere), în vreme ce ieşenii ocupă poziţia a 13-a (penultima), fără niciun punct. Meciul începe la ora 16.00 şi e transmis în direct de TVR2.
 
În Divizia A, echipa secundă a HC Dobrogea Sud (locul 7, 0 puncte) ar fi trebuit să joace în acest weekend, la Constanţa, cu CSM Botoşani (locul 9, 0 puncte), în etapa a doua a competiţiei, dar partida a fost anulată, după ce botoşănenii au anunţat că se retrag din campionat. În aceeaşi rundă, CS Medgidia (locul 6, cu un punct) joacă pe teren propriu, luni, 25 septembrie, de la ora 12.00, cu Ştiinţa Bacău (locul 2, cu 3 puncte).
 
În întrecerea feminină a Diviziei A, CSU Neptun (locul 5, cu 3 puncte) are meci în deplasare cu CSU Târgovişte (locul 8, cu 3 puncte). Partida contează pentru etapa a treia şi se dispută sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 10.00.
În Sala Sporturilor din Constanţa vor fi totuşi meciuri oficiale de handbal în acest final de săptămână, intrând în scenă juniorii HC Dobrogea Sud. Sâmbătă, de la ora 12.00, este programată confruntarea de juniori 1 cu CSS Galaţi, iar duminică, de la aceeaşi oră, se dispută întâlnirea de juniori 2 cu CS Năvodari. Juniorii III ai HC Dobrogea Sud evoluează sâmbătă, de la ora 15.00, la Mizil.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii