Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistele de la CSU Neptun Constanța, partidă cu HCF Piatra Neamț. Ultima deplasare

ro

29 Apr, 2022 00:00 1523 Marime text

 
  • În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul patru, cu 40 de puncte (după 12 victorii, patru egaluri și trei eșecuri în 19 meciuri), în timp ce adversara sa ocupă poziția a cincea, cu 33 de puncte.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța dispută vineri, 29 aprilie, de la ora 13.00, meciul din etapa a 23-a a Diviziei A, seria A, în deplasare cu HCF Piatra Neamț.
 
Meciurile din campionat se reiau în acest weekend, după două săptămâni de pauză. În clasament, CSU Neptun se află pe locul patru, cu 40 de puncte (după 12 victorii, patru egaluri și trei eșecuri în 19 meciuri), în timp ce adversara sa ocupă poziția a cincea, cu 33 de puncte.

Cu trei meciuri rămase din sezonul regulat, meciul de la Piatra Neamț va fi ultima deplasare pentru fete, urmând ca următoarele două meciuri să se dispute pe teren propriu, cu Știința Bacău și liderul CSM Galați, ultimul meci fiind programat la finalul lunii mai“, este mesajul CSU Neptun.
    
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
 
Citește și:
 
CSU Neptun a remizat la Constanța cu CSM București DivA (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii