Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistele de la CSU Neptun Constanța, egal în primul meci al turneului de la Brașov

ro

03 Dec, 2020 19:55 1723 Marime text

 
  • CSU Neptun a întâlnit astăzi CSM București II. 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a susținut astăzi primul meci în turneul de la Brașov al Diviziei A, seria C.
 
Jucătoarele pregătite de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au întâlnit CSM București II, meciul încheindu-se la egalitate, 27-27, după ce formația din capitală a condus cu 12-10 la pauză.   
 
CSU Neptun Constanța face o repriză secundă foarte bună, recuperând handicapul de la pauză și conducând chiar și la două goluri, însă s-a văzut egalată în ultimele secunde ale meciului, iar meciul se încheie nedecis, scor final 27-27 (10-12 la pauză). Mâine, fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie susțin al doilea meci al turneului, cu CSU Știința București, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.
 
Pentru CSU Neptun au marcat: Stănciulescu - 8 goluri, Moldoveanu - 6, Căldare - 4, Pintilie - 3, Bari - 3, Hudițianu - 2, Ivașcu - 1.

Echipa constănțeană va susține celelalte două partide de la Brașov astfel: vineri, 4 decembrie, de la ora 16.20, cu CS Știința București; sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 12.40, cu CS Danubius Călărași.  
 
În prima zi de turneu, miercuri, 2 decembrie, CSU Neptun a avut rundă liberă.

Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii