Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistele de la CSU Neptun Constanţa au trecut la etapa antrenamentelor tactice

ro

25 Jan, 2021 00:00 1747 Marime text
  • CSU Neptun se află pe locul cinci în clasamentul Diviziei A, seria C.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa se pregăteşte pe litoral pentru reluarea Diviziei A, seria C, programată să înceapă la mijlocul lunii viitoare.
 
CSU Neptun s-a reunit la Constanţa în prima săptămână a anului, sub comanda antrenorilor Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie, şi a demarat prima etapă a pregătirii, punând accent pe pregătirea fizică. Ulterior, s-a trecut la etapa antrenamentelor tactice, handbalistele lucrând şi cu mingea. Sezonul se va desfăşura tot sub formă de turnee / bulă în locații care vor fi anunțate de Federația Română de Handbal.
 
Până acum, s-a desfăşurat un singur turneu, cel din decembrie 2020, de la Braşov, în care CSU Neptun a disputat trei partide, înregistrând o victorie, un egal şi o înfrângere: 32-23 cu Danubius Călărași, 27-27 cu CSM Bucureşti II şi 21-23 cu CSU Ştiinţa Bucureşti.
 
În clasament, formaţia de pe litoral ocupă poziţia a cincea, cu patru puncte, ierarhia completă fiind: 1. CSU Ştiinţa Bucureşti - 10p (4m), 2. CNE Rm. Vâlcea - 7p (3m), 3. HCM Slobozia - 6p (4m), 4. CSM Bucureşti II - 4p (3m), golaveraj +12 (88-76), 5. CSU Neptun - 4p (3m), golaveraj +7 (80-73), 6. CS Danubius Călăraşi - 3p (4m), 7. ACS Amy Slatina - 0p (3m). 

În secţiunea Galerie Foto a acestui articol găsiţi mai multe imagini de la pregătirea CSU Neptun Constanţa, preluate de pe paginea de Facebook a clubului.
 
Citeşte şi:

Handbalistele de la CSU Neptun Constanța au încheiat cu o victorie turneul de la Brașov

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii