Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistele de la CSU Neptun au învins și Danubius Călărași. E a noua victorie la rând, care le menține pe locul întâi!

ro

11 Nov, 2017 21:14 2244 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a realizat, astăzi, o nouă victorie în seria A din Divizia A, 43-27 (22-15) pe teren propriu cu Danubius Călărași, în etapa a zecea a competiției.

Pentru gazde au marcat Anca Birton - 10 goluri, Mihaela Rebeca - 6, Andreea Pintilie - 6, Mădălina Oprică - 6, Bianca Bostan - 4, Bianca Căldare - 4, Denisa Bari - 4, Andreea Ciucanu - 2 şi Maria Săucă - 1. 
 
A fost o victorie pe care am obţinut-o fără probleme. Fetele au tratat cu seriozitate partida. Am făcut de la început diferenţa. La pauză, aveam deja un avantaj de şapte goluri, iar în a doua repriză scorul a crescut constant, chiar dacă am utilizat şi jucătoare care au prins mai puţine minute până acum. Toată lumea şi-a dat silinţa să demonstreze că-şi merită locul în echipă, iar aceasta mă bucură cel mai mult, a declarat Ionuţ Puşcaşu
 
Pregătite de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie, handbalistele constănțene se află pe primul loc în clasament, cu 27 de puncte, cu trei mai mult decât a doua clasată, HCF Piatra Neamț, care are însă un meci în minus.
 
Bilanțul CSU Neptun în zece meciuri e de nouă victorii și un eșec! Succesul de astăzi e al nouălea la rând, practic, după prima etapă, în care a pierdut în deplasare cu Gloria Buzău, formația de pe litoral a câștigat tot!
 
În runda viitoare, miercuri, de la ora 17.30, CSU Neptun joacă în deplasare cu CSS Tulcea (locul 6, cu 21 de puncte). 
Ne aşteaptă un meci destul de greu la Tulcea. Din ce am aflat, cei de acolo s-au mobilizat, iar sala se pare că va fi arhiplină, a mai spus Ionuţ Puşcaşu.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii